Ima sve više pratitelja

Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

Kristina Penava i Prince Kristina Penava i Prince Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava i Prince Kristina Penava Kristina Penava +0 Kristina Penava Galerija

Kristina Penava Mandarina iz dana u dan na Instagramu ima sve više pratitelja kojima uljepšava dan svojim atraktivnim fotografijama.

Kristinu Penavu, poznatu i kao Kristina Mandarina, gledatelji su mogli sve donedavno pratiti u showu "Farma More i Maslina", u kojem je stekla brojne simpatije, a njezin broj obožavatelja na Instagramu sada se popeo do brojke od 88,5 tisuća.

Pogledaj i ovo Farma Razuzdano na Farmi! U oskudnoj odjeći isprobale novu vještinu, usput zaplesale u bačvi: ''A sve ono kao neću''

22-godišnja Kristina s njima dijeli svoje atraktivne fotografije, a jedna od posljednjih koje je objavila jest ona na kojoj pozira u minijaturnom bijelom topiću u kojem je istaknula svu raskoš svoga bujnog dekoltea.

"Preslatka si, lutkice", "Ti si moja slatkica, emotivna, dobra i poštena", poručili su joj u komentarima.

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj imala je nekoliko teških trenutaka u ovogodišnjoj Farmi, ali nakon sudjelovanja ni zbog čega ne žali.

"Drago mi je da sam sudjelovala u showu 'Farma' jer sam prije svega stekla nove radne navike, susrela se s raznim zadacima i ljudima različitih stavova i razmišljanja. Bilo je to jedno nezaboravno i poučno iskustvo. Nije mi žao što sam ispala ni najmanje, nije mi ni bio cilj doći do kraja. Moj cilj bio je upoznati nove ljude i steći nova radna iskustva", ispričala je.

Nedavno se šuškalo kako se Kristina podvrgnula nekoliko različitih kozmetičkih zahvata, međutim pozirala je bez šminke i filtera te priznala da je jedini zahvat za koji se odlučila onaj koji joj je pomogao da ima mačkaste oči.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene