Opako!

Šuput u badiću zanimljivog kroja pokazala nikad tanji struk, izrez s prednje strane pokazao se kao pun pogodak!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +18 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput s obitelji otputila se na odmor u Poreč, čime se pohvalila i na svojem profilu na Instagramu.

Nakon što je održala čitav niz uspješnih koncerata i nastupa te odradila snimanje audicijskih emisija nove sezone showa "Supertalent", pjevačica Maja Šuput otputila se na zasluženi odmor i svojim pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala kako uživa.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s velikim izrezom s prednje strane, a u kojem je pokazala zavidnu liniju i ravan trbuh.

"Napokon malo mira", napisala je uz fotografiju i otkrila pritom da se trenutačno odmara u jednom hotelu u Poreču.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Ljepotice", "Žena gori", "Prekrasna", "Ajde da se i ti odmaraš, uživajte Tatarinovi", poručili su joj u komentarima.

Maju je na snimanjima audicijskih emisija Supertalenta posjetio i sin Bloom, koji je u kratkom roku postao glavna zvijezda.

"Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb", napisala je Šuput u opisu fotki, na kojima je svu pozornost ukrala Bloomova frizura.

Šuput ne krije uzbuđenje zbog početka snimanja nove sezone Supertalenta, a jedva je dočekala i pohvaliti se novim kolegom u žiriju, glumcem Fabijanom Pavlom Medvešekom, koji će zamijeniti kolegu Janka Popovića Volarića.

Naime, Janko je od showa u kojem je sudjelovao četiri godine morao odustati zbog prenatrpanog rasporeda, a ostatak žirija, koji uz Maju čine još Davor Bilman i Martina Tomčić, ostaje nepromijenjen.

I ulozi voditelja opet ćemo gledati uhodani dvojac - Igora Mešina i Franu Ridjana, a nova sezona showa "Supertalent" s emitiranjem počinje najesen.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +22 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene