Bez njih ništa!

Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!"

Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije s Franom Ridjanom i Markom Grubnićem, koji joj prave društvo na snimanjima showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput zablistala je u raskošnoj haljini otvorenih leđa na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se ne pojavljuje bez svoja dva važna muškarca u životu, kako ih je nazvala. 

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Naravno, riječ je o njezinu suvoditelju i kolegi Frani Ridjanu te prijatelju i stilistu Marku Grubniću, kojima je posvetila posebnu objavu na Instagramu.

"Jedan partner na pozornici, jedan iza pozornice. Oba savršena i moja", napisala je Maja uz fotografije na kojima s njima pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maji je ovo prva voditeljska uloga u životu, a gledatelji nemaju dovoljno riječi hvale za nju. Ona i Frano kliknuli su odmah i pokazali se kao savršen duo iz emisije u emisiju u kojima se ona pojavljuje u besprijekornim izdanjima, vrijednima crvenih tepiha najglamuroznijih događanja. Za to je zaslužan Marko, koji niti jedan njezin stajling ne prepušta slučaju i pobrine se da Maja zablista kao svjetska zvijezda. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Nives je seksi i kad se zakopča do grla, uvjerite se sami: ''Svejedno vas čeka preuzbudljiva večer!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene