Imamo video

Pogledajte Maju Šuput odjevenu u stolnjak! Dok je ona pjevala, Grubnić se raspametio i mrdao guzom

Marko Grubnić, Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić, Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) +0 Marko Grubnić, Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Galerija

Maja Šuput opet je nastupila u osebujnoj modnoj kombinaciji.

Maja Šuput nastupila je u sklopu karlovačkih dana piva. I ništa to ne bi bilo posebno zanimljivo da nas Maja nije opet počastila zanimljivom modnom kombinacijom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Naime, Maja je prošle godine na istom mjestu nastupila u ''pelenama'', točnije u haljini koja je izgledala kao da Maja nosi pelene.

Sada je pak zlatnu kratku haljinu ogrnula kockastom tkaninom koja neodoljivo podsjeća na stolnjake kakvi se znaju naći po krčmama i seoskim zabavama.

Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Naravno, Maja je svoju kombinaciju nosila samouvjereno i nije nju puno briga na što će njezina kombinacija nekoga podsjećati, baš kao ni Marka Grubnića koji brine o njezinom izgledu.

Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Dok je Maja nastupala, stilist se raspametio pored pozornice. Skupa s prijateljicama je plesao i radio selfije, a u jednom je trenutku čak i zaplesao tako da je mrdao guzom, što možete vidjeti u video galeriji.

Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Marko Grubnić (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene