zna privući pažnju

Šuput se u glamuroznom izdanju pobrinula da sve oči budu uprte u nju, a pravi spektakl uslijedio je kad je okrenula leđa!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Ane Marie Bubalo i Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +31 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput na jednom eventu u Zagrebu imala je čast biti zaštitno lice pa se tom titulom pohvalila i na svom Instagram profilu.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput svaki puta iznova uspije oduševiti svojim modnim izdanjima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Sada je imala i povod za otmjenu kombinaciju na eventu koji je u jednom zagrebačkom hotelu okupio brojne poznate Hrvatice i Hrvate, a ni ovaj put nije razočarala. 

Šuput je za ovu prigodu odabrala glamuroznu haljinu sa šljokicama i otkrivenim leđima u kojoj je izgledala kao holivudska diva, a izdanjem se pohvalila i na svojem Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Haljina je savršeno  istaknula Majinu vitku figuru i preplanuli ten, a zalizana punđa podarila joj je dodatnu dozu glamura. 

"Wow Majo", "Prezgodna", "Baš si lijepa", "6/6 si", "Koja elegancija", "Top Top", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave. 

Za Majin stajling vjerojatno je, kao i inače, zaslužan njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić koji je također prisustvovao navedenom događaju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Buckinghamska palača Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss +29 Kraljica Elizabeta Celebrity Brojni građani okupljaju se kod ulaza u dvorac Balmoral te ispred Buckinghamske palače, ostavljaju cvijeće za kraljicu

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić Tina Katanić - 7 Tina Katanić - 4 Tina Katanić - 1 +15 Tina Katanić - 2 Celebrity Tina Katanić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, nestala je nakon skandala zbog kojeg su joj otkazani i angažmani

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene