pravi tandem

Žena koja je mnogima postala inspiracija svoju je najveću ljubav prenijela na sina: ''Obožavam ga gledati kako uživa u tome''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Maja i Marko - 1 Ples sa zvijezdama, Maja i Marko - 2 Maja Drobnjaković Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 1 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 +14 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Galerija

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić u showu ''Ples sa zvijezdama'' svake nas nedjelje oduševljavaju svojim plesnim izvedbama.

I u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' Maja Drobnjaković i Marko Mrkić pokazali su da su se odlično snašli i našli kao plesni partneri. Ovoga puta plesali su jazz dance. 

Pogledaj i ovo Frano Ridjan i Gabriela Pilić Baš zna pogoditi Frano Ridjan doveo svoju partnericu do suza, na njegove riječi teško je ostati suzdržan: "Ne želim da ovo zvuči patetično"

A s obzirom na temu emisije, ljubav, Maja je prije plesne izvedbe otkrila u čemu ona pronalazi smisao. 

''Moja dugogodišnja ljubav je sport. Sportom sam se počela baviti s 8 godina, u petom razredu ja sam znala da upisujem kineziologiju, ljubav prema gimnastici prenijela sam na sina. Super mi ga je gledati kad trenira i super mi je što se zaljubio u taj sport'', ispričala je. 

"Majo, nezaustavljiva si. Od prve sezone postavila si da ciljaš visoko i u tome se snalaziš fantastično. Imala si stav od početka i zadrži ga tako i dalje", poručila joj je Franka nakon nastupa u trećoj emisiji.

"Svaki pokret koji nabaviš mora bit s određenom emotivnom porukom i ti si tu malo slabija i to bi trebala popraviti za sljedeći puta, ali moram pohvaliti kreativnost koreografije", kazao je Ciboci.

"U tom plesu treba pojačati svoju emociju, ja bih htjela vidjeti još samo detalje jer onaj stav koji imaš u životu želim vidjeti u tvojim očima, kad se to spoji bit će sjajno", komentirala je Larisa.

"Ja još uvijek mislim da imamo dvije stvari na kojima moraš poradit, namjera pokreta kroz dvoranu i gornji dio tijela, da ove stvari koje baciš - baciš u pravom smjeru", savjetovao joj je Igor.

"Nikad ovaj kostim superjunakinje nije imao više smisla nego danas!" poručio je ponosni mentor Marko.
 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 +20 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Celebrity Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene