Smijeh do suza!

Vrijeme za selfie: Kad se nađu Stavros i Bodalec, krenu razgovori o frizuri, ali i o mogućem duetu

Screenshot Maja Bajamić Screenshot Maja Bajamić 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Screenshot Maja Bajamić Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Katarina Baban (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U nedjeljnoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Katarina Baban uskočila je u odijelo Mladena Bodaleca, a Maja Bajamić utjelovila je Jasmina Stavrosa. Djevojke su se malo našalile na račun svog izgleda.

Iako je Drele zbog svoje fantastične transformacije u Cher odnio pobjedu u nedjeljnoj petoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', odlične preobrazbe i nastupe odradile su i Maja Bajamić te Katarina Baban.

 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Maja je utjelovia Jasmina Stavrosa s njegovom legendarnom pjesmom ''Dao bih sto Amerika'', poslije čega joj je publika skandirala, a Katarina Baban uskočila je u odijelo Mladena Bodaleca i otpjevala ''Mi plešemo''. 

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Prije nastupa djevojke su se našalile na račun svog maskiranog izgleda, a urnebesne snimke podijelile su na svojim profilima na Instagramu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene