priskočili u pomoć

Magic Johnson oduševljen Lijepom Našom nakon odmora: Objavio fotku i zbunio mnoge, no hrvatski fanovi su ispravili pogrešku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Magic Johnson je Jadranom plovio na svojoj megajahti, čije iznajmljivanje stoji oko milijun dolara na tjedan. Oduševljen je Lijepom Našom.

Košarkaška legenda Magic Johnson ovoga je ljeta uživao na hrvatskoj obali, a posjetio je Dubrovnik, Split, Hvar, Nacionalni park Krka te između ostalog i Korčulu. Fotkom na Instagramu pohvalio se da je posjetio naš prekrasni grad, no brojni njegovi obožavatelji Korčulu su zamijenili Dubrovnikom.

Pogledaj i ovo Poznati ljetuju u Hrvatskoj - Magic Johnson - 1 Baš uživaju! Supruga Magic Johnsona objavila fotku iz Hrvatske, pogledajte kako se slavni par provodi na našoj obali!

"Upravo sam se vratio iz Hrvatske i svima bih je preporučio. Hrana je odlična i zemlja je jednostavno prekrasna", napisao je Johnson uz fotografiju s Korčule. "Nije li ovo grad iz "Igre prijestolja"?", "Dubrovnik?", "Uživali smo u Hrvatskoj. Ako se ne varam, "Igra prijestolja" je snimana u tom gradu", samo su neki od komentara njegovih fanova, no obožavatelji iz Hrvatske brzo su priskočili svima u pomoć i ispravili netočne navode. Mnogi su komentirali da se ne radi o Dubrovniku, već o Korčuli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thecookiej and I just got back from Croatia and we highly recommend it to anyone! The food was fantastic and the country is just beautiful!

A post shared by Earvin "Magic" Johnson (@magicjohnson) on

Magic Johnson je Jadranom plovio na svojoj megajahti, čije iznajmljivanje stoji oko milijun dolara na tjedan. Član opjevanog Dream Teama redovito se družio s obožavateljima, a svi su govorili kako ih je osvojio svojim zaraznim osmijehom i sjajnom osobnošću.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene