Ona je bomba!

Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 10 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 Madalina Ghenea - 4 Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 1 Madalina Ghenea - 12 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 6 +6 Madalina Ghenea - 9 Galerija

Rumunjska ljepotica Madalina Ghenea objavila je nove fotografije te otkrila kako će izgledati u novom filmu s popularnim glumcem, a fanovi su oduševljeni!

Rumunjska ljepotica Madalina Ghenea, koju mnogi nazivaju jednom od najljepših žena svijeta, raspametila je obožavatelje seksi fotografijama u kupaćem kostimu koji izgleda kao ronilačko odijelo, a koji je otkrio njezin bujni dekolte.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea Ali zašto? Stvarne fotografije fatalne ljepotice razlikuju se od onih koje sama dijeli na Instagramu, jednu se stvar trudi jako prikriti

Naime, Madalina je snimila film ''Deep fear'' s poznatim holivudskim glumcem kojeg su žene zapamtile iz serije ''Tračerica'', Edom Westwickom, a iako film još nije izašao, poznata talijanska fotografkinja podijelila je nekoliko kadrova sa seta na kojem je fotografirala Madalinu.

Ghenea na glavi nosi ronilačke naočale, a svu pažnju krade bujni dekolte koji je držalo ronilačko odijelo dok je ljepotica pozirala na jahti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicoolya & Saida Photography (@vicoolyasaida)

''Spektakularno'', ''Žena izgleda nestvarno!'', ''Wow'', neki su od komentara pratitelja.

Madalina se osim dosadašnjim glumačkim ostvarenjima i ulogom Sophije Loren u filmu "House Of Gucci" dodatno proslavila i ljubavnim vezama, i to s nekima od najpoželjnijih muškaraca današnjice, poput Gerarda Butlera, Michaela Fassbendera i Leonarda DiCaprija. Bila je u vezi s trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, dok iz veze s rumunjskim poduzetnikom Matthewom Stratanom ima kćer Charlotte.

Posljednji je njezino srce osvojio Andrea Castagnola, s kojim je nekoliko puta bila snimljena u javnosti, iako vezu s njim službeno nije potvrdila.

Na profilu na Instagramu prati je više od milijun ljudi, a ta se brojka povećava iz dana u dan, dok ona za sebe ističe da je glumica, obožavateljica pasa, producentica te ponosna majka.

Na radost mnogih muškaraca, Madalina je slobodna žena, ali u jednom intervjuu izjavila je kako kroz život radije ide sama nego s pogrešnim muškarcem, pa će tako njezino srce teško netko osvojiti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lille pozirala u polju suncokreta pa potaknula domišljate komentare pratitelja: ''Okrenuli se prema suncu...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 4 +17 Đina Džinović - 5 Zanimljivosti Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene