spremaju se za ljeto

Luksuzne jahte američkog milijardera i ruskog oligarha stigle u Dubrovnik, vrijede stotine milijuna eura

Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 Roman Abramovič u Dubrovniku - 2 +0 Roman Abramovič u Dubrovniku - 5 Galerija

Roman Abramovič česti je gost u Dubrovniku, a osim njegove luksuzne jahte, fotografi su snimili i jahtu američkog milijardera Larryja Van Tuylea.

Luksuzne jahte "My Vanish" i "Eclipse" stigle su u omiljeno turističko odredište brojnih milijardera - Dubrovnik. Radi se o skupim ljubimicama američkog poduzetnika Larryja Van Tuylea i ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Pogledaj i ovo showbuzz Na jadranu Luksuz (NI)JE za sve: Odmor koji košta od 38 do 45 tisuća kuna po danu

Jahta koja je u vlasništvu Larryja Van Tuylea procjenjuje se na oko 103 milijuna eura, a između brojnih dodataka ima kino na otvorenom, teretanu, saunu, salon za masažu te dvije platforme za slijetanje helikoptera. Dugačka je 66 metara, a porinuta je 2016. godine.

Jahta "Eclipse" već je dobro poznati gost u dubrovačkom arhipelagu. Samo godišnje održavanje ovog ekstravagantnog plovila stoji nevjerojatnih 60 milijuna dolara, a za napuniti njezin tank potrebno je više od milijun dolara.

Romana Abramoviča fotografi inače rijetko uhvate u šetnji Dubrovnikom, jer on više voli skrovite uvale. Češće ga se može vidjeti u skrovitim uvalama na obližnjim otocima Mljetu ili Šipanu. Ovdje je dolazio s prvom suprugom Irinom. Odmah nakon što se 2007. godine od nje razveo u jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica ikad, upravo u Dubrovniku po prvi put u javnosti se pojavio, sa sada već bivšom, drugom suprugom, Dašom Žukovom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene