Bravo!

Ella Dvornik skinula hlače i ponosno pokazala sitne nesavršenosti kojih se žene inače srame!

Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 5 Galerija

Ella Dvornik u svojim storyjima na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je bez problema pokazala celulit na svojim nogama i tako dala do znanja svim ženama da se nemaju čega sramiti i da se svi nose s tim istim malim problemima.

Domaća blogerica Ella Dvornik popularnost je izgradila na društvenim mrežama, gdje svakodnevno dijeli detalje iz svojeg privatnog života i bez zadrške govori što misli, a iako je obično tip-top sređena, ne srami se pokazati ni kako izgleda bez filtera, skupih krpica i šminke.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Tako je sada na Instagramu ponosno pokazala sitne nesavršenosti na svojem tijelu koje žene inače skrivaju.

"Da vas počastim s malo celulita za kraj", napisala je uz fotku na kojoj pozira u svlačionici bez hlača, koju je podijelila u svojim storyjima, gdje je otkrila i da se za početak tjedna počastila šopingom.

Ella se i inače ne srami pokazivati svoje tijelo, a ranije ove godine pohvalila se i rezultatima tretmana zaleđivanja sala na trbuhu kojem se podvrgnula nakon drugog porođaja. Zanimljivo je i da je video na TikToku morala objaviti dva puta jer je prvi put uklonjen zbog golotinje.

To nije i jedini estetski zahvat kojemu se Ella podvrgnula. Ranije je bila i na tretmanu kože lica plazmom te ubrizgavanju botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je također otvoreno priznala.

Inače, Ella sa suprugom Charlesom Pierceom ima dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene