Ta luda ljubav

Njemu je 50, njoj 63, zbog čega ih često ismijavaju, a oni na sva izrugivanja ovako odgovaraju

Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) +0 Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Jackman je suprugu Deborru-Lee Furness upoznao 1995. godine na setu jedne serije.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness upoznali su se 1995. godine, vjenčali su se godinu kasnije, a glumac često ističe kako mu je supruga najbolje što mu se dogodilo u životu.

Pogledaj i ovo Deborra-Lee Furness i Hugh Jackman a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

Podsjetimo, glumački par upoznao se na setu ABC drame "Correlli".

Iako se serija prikazivala samo jednu sezonu, Hugh često ističe kako je taj posao bila najbolja stvar na svijetu jer je tada upoznao ženu svog života. Vjenčali su se 1996. godine i posvojili dvoje djece, Oscara i Avu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Paru problem ne stvara ni velika razlika u godinama. Naime, Hugh ima 50, a njegova supruga 63 godine, zbog čega je par često bio ismijavan od strane javnosti, pa se često moglo čuti kako Deborra izgleda kao njegova majka, a ne supruga.

Kao ključ sretnog braka Hugh je u razgovoru za časopis People istaknuo kako je najbitnije da parovi nauče dijeliti baš sve. Dodao je da tu ne misli samo na intimnost kad je spavaća soba u pitanju, već da se to odnosi na sve što život nosi – dobre stvari, loše stvari, strahove, uspjehe.

"Deb i ja smo tako funkcionirali od početka. Uvijek smo bili ono što jesmo jedno s drugim", objasnio je i dodao da vrijeme najradije obožava provoditi sa svojom obitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

To je dokazao i nedavno na Beverly Hillsu, gdje je zaljubljeni duo izašao na spoj te se ponašao poput zaljubljenih tinejdžera. Glumac je tada uhvaćen kako suprugu nosi na leđima, a ona nije skidala veliki osmijeh s lica, kao ni on.

Holivudskom paru društvo je radio još jedan par, a čini se da zabave nije nedostajalo. Time su Jackmanovi još jednom dokazali kako su jedan od najstabilnijih parova u holivudskoj tvornici snova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene