Nešto je priznala!

Otkrivamo u čemu je tajna pobjede Lu Jakelić, ali i zašto ona takav ishod uopće nije očekivala

Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 6 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić - 5 Lu Jakelić - 6 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić kao Celine Dion Lu Jakelić kao Celine Dion Lu Jakelić kao Celine Dion Lu Jakelić kao Celine Dion +0 Lu Jakelić kao Celine Dion Galerija

Lu Jakelić je otkrila dojmove nakon pobjede kao Celine Dion u showu "Tvoje lice zvuči poznato", ali i tajnu svog uspjeha.

Lu Jakelić potpuno se uživjela u lik i djelo planetarno popularno pjevačice Celine Dion kako bi gledateljima showa "Tvoje lice zvuči poznato" što bolje dočarala svoju transformaciju, a to joj je na kraju donijelo i pobjedu.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Lu je od jutra bila u svom novom liku, a izlazak na pozornicu jedva je dočekala. U našem videu saznajte zašto nije očekivala pobjedu, ali i zašto joj sve to bilo nepredvidivo.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput Celebrity Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene