Nisu komunicirali

O suradnji sa slavnim ljepotanom: 'Držali smo se na distanci'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi je glumac otkrio kako je bilo dosta napetosti između njih...

Mladi glumac Logan Lerman u intervjuu povodom izlaska njegovog novog filma 'Fury', u kojem glumi sa slavnim Bradom Pittom, otkrio je kako mu je bilo surađivati s poznatim glumcem.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

'Zapravo je bilo puno napetosti između naših likova. Postojalo je dosta sukoba pa zapravo nas dvojica ni nismo komunicirali. Kad smo počeli snimati film, nismo uopće razgovarali. Držali smo se na distanci. Znalo se dogoditi da ne bismo progovorili ni riječ po tjedan dana. Odradili bismo naš zajednički posao i to bi bilo to', otkrio je mladi glumac.

Brad Pitt prvi je pištolj dobio već sa 6 godina!

No, priznao je da mu je Brad oduvijek bio uzor.

'Inspirirao me dok sam bio klinac, njegov sam veliki obožavatelj. Zbog njega sam i zavolio glumu te sam htio i sam glumiti filmovima. Brad je s obje noge čvrsto na zemlji, jako puno radi i ugodno je raditi s njim', rekao je Lerman.

'Fury' je snimljen prema istinitoj priči u režiji Davida Ayera, a prikazuje posljednje mjesece Drugog svjetskog rata. U filmu osim Brada Pitta pojavljuju se i Shia Lebouf, Jason Isaacs, Jon Bernthal i Michael Pena. Zanimljivo je da se prije snimanja filmska ekipa pripremala u Herfordshireu u Engleskoj, u kojem je Pitt naučio upravljati tenkom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene