Novi par?

Ljubavne iskre između dvoje farmera nekome nisu promakle?: "Mislim da se vole prijateljski i više"

Farmeri Farmeri Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Farmeri Prince Wale Soniyiki i Saša Saša Štefić Katarina Vukadin Natjecatelji showa Farma - 7 Natjecatelji showa Farma - 8 Natjecatelji Farme još se uvijek upoznavaju - 1 Farma More i Maslina - 4 +0 Sanja Farma Galerija

Farmeri su počeli primjećivati da se između njihovih kolega Katarine i Saše rađaju neke nove emocije.

Na "Farmi" posljednjih nekoliko dana ima podosta posla, ali i nesuglasica koje su posljedica nervoze u zraku. No farmeri su odlučili sve svoje probleme i nesuglasice zajedno riješiti i otkriti što im je zapravo zasmetalo kod Saše, koji se požalio Princeu i Tomislavu kako većinu stvari mora sam odrađivati te ostali samo hodaju za njim i traže točne upute.

Uz to neki su primijetili i da se između njega i farmerice Katarine rađaju neke ljubavne iskrice, a prijateljski odnos prelazi u ljubavni.

"Ja mislim da se oni vole, i ovako prijateljski i nešto više, mislim da se između njih događaju neke lijepe emocije. Oni bi bili stvarno super par'' zaključila je Maja.

Je li u pitanju samo dobro prijateljstvo ili ipak nešto više, saznat ćemo vrlo skoro.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene