Ona ne stari

Miss Hrvatske 1998. danas je još ljepša, a za poznatim suprugom izgubila je glavu još 2006. godine

Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Andrea Pai? 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Lejla Filipović i u petom desetljeću ima izgled i liniju na kojima bi joj pozavidjele i mlađe žene.

Lejla Filipović 1998. godine postala je Miss Hrvatske.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Tada Lejla Šehović, i danas, u petom desetljeću, izgleda besprijekorno, a na izgledu i liniji pozavidjele bi joj i puno mlađe žene.

Nakon propalog braka s bratom tenisačice Ive Majoli, Dadom, s kojim ima sina, Lejla se skrasila uz voditelja Tarika Filipovića, s kojim je također dobila sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Podsjetimo, par je zajedno od 2006. godine, no poznavali su se i prije nego što je među njima planula ljubav kada su se susretali na raznim događanjima. Onda su sjeli na kavu i tako je sve počelo. U jednom ranijem intervjuu bivša misica priznala je i kako su joj se odsjekle noge kada ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio, a ni on nije krio kako mu se brzo dogodila ljubav.

Par danas izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana, no lijepa Lejla na event Zadovoljna akademije u zagrebačkoj La Grmi ipak je stigla sama. Od trenutka kada se spustila na imanje svi pogledi bili su usmjereni na njezino lijepo lice i vitke noge, a bivša misica uvijek je i ugodan sugovornik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

"Hvala vam puno prije svega na komplimentima na račun izgleda. Koja je tajna? Kombinacija dobrih gena i relativno zahvalne građe uz, naravno, vježbu i neku osnovnu njegu lica, lagane tretmane. Ne volim ništa pretjerano za sada. Iskreno, nema neke prevelike tajne", poručuje nam.

Ljeto će provesti uz supruga i djecu. "Mi vam imamo prilično uhodan ljetni godišnji. Obično odemo u kuću u Istru, pa odemo malo do mojih u Dubrovnik i njegovih u Zenicu. Vjerojatno i Sarajevo film festival, no djeca idu uvijek s nama", poručuje Lejla, koja je i vrlo aktivna na društvenim mrežama, a svaka njezina fotografija oduševljava tisuće obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

"Kad vidim koliko su drugi, mislim da nisam toliko aktivna, ali imam granicu kada je u pitanju moja intima. Zatvorena sam za previše snimanja djece, našeg prostora, doma, ormara. Djeca su u pubertetu pa i ne dopuštaju snimanja, ali to nikako ne dopuštam", iskreno priznaje.

A koja je tajna uspješnog braka? "Teško je imati čarobnu formulu. Puno se stvari poklopilo, u dosta smo stvari slični i zanimaju nas iste stvari. Treba puno ljubavi, poštovanja i razumijevanja, treba biti kompromisa, pa kad se to nekako sve spoji uz ovo prvo što sam rekla i ljubav koja je primarna, onda dođe do tih rezultata", zaključuje Lejla.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +10 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Šuput tražila račun, a dobila nešto posve drugo od jednog ugostitelja na Korčuli, pokazala i što

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene