Zvijezde i operacije

Tako mlade, a već otišle 'pod nož' - i to prije nego li su napunile 25 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odlazak pod nož u Hollywoodu je česta pojava i brojne zvijezde su priznale kako su uz pomoć estetske kirurgije 'popravile' svoj izgled.

U Hollywoodu izgled je sve, a neki tvrde kako nisi 'nikad premlad za plastične operacije'.

Pogledaj i ovo showbuzz Vi odlučite! Oscara za najbolje estetske zahvate dobiva...

Brojni poznati i slavni su se podvrgli estetskim zahvatima i prije 25. godine. Donosimo listu zvijezda koje su po nož otišli prije 25 rođendana!

>> Jesam li ja jedina prirodna? Iskritizirala 'plastične' kolegice!

Kourtney Kardashian, koja je sa 22 godine povećala grudi,  je u više navrata rekla kako joj je žao zbog nepromišljene odluke.
'Bilo je to glupo, samo sam jedan dan to pomislila i to je bilo to. Nitko me nije mogao odgovoriti od toga', za US Weekly je rekla Kourtney.

Bivša supruga Charlieja Sheena, glumica Denise Richards imala je samo 19 godina kada je povećala grudi.
'Kada sam imala 19 godina, doktor mi je stavio veće implatante od onih koje sam tražila. Meni je bilo potpuno svejedno, nisam ni provjerila kirurga u kojeg sam bila. Voljela bih da sam tada bila zadovoljna sa svojim tijelom, i da nisam otišla na operaciju', rekla je Denise.

Mnogi pamte Pamelu Anderson kao seks bombu iz popularne serije 'Baywatch', gdje joj je bikini pristajao kao saliven. Slavna glumica je priznala kako je povećala grudi kad je imala 22 godine – 1989. godine.

Ashlee Simpson, američka pjevačica i sestra Jessice Simpson je prvi put pod nož otišla 2006. godine. Imala je 22 godine i htjela je ispraviti kvržicu na nosu.
'Nikad nisam bila nezadovoljna svojim izgledom, i ne mislim kako sam sada puno ljepša. Vidim istu djevojku kao i prije', rekla je Ashley.

Pokojni kralj popa, Michael Jackson je prvi put posjetio plastičnog kirurga kad mu je bila 21 godina. Kako tvrdi Jacksonov biograf, J. Randy Taraborrelli, Michael je prvi put operirao nos. Mnoge operacije su uslijedile, a i Jacksonova mama Katherine je priznala kako je kralj popa bio ovisan o estetskim zahvatima.

Jennifer Aniston je priznala kako je, kada je bila tinejdžerica slomila nos na bejzbol utakmici. Tada je prvi put obavila zahvat rinoplastike, a nagađa se kako je još nekoliko puta otišla pod nož.

Playboy zečica Jenny McCarthy je sa samo 19 godina prvi put povećala grudi.
'S prijateljima sam pronašla nekog doktora u Arizoni koji mi je naplatio tisuću i pol dolara, bio je jeftin jer mi je dao sredstva protiv bolova, ali me nisu uspavali', rekla je Jenny.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene