Seks-bomba među sportašicama

Bivša skijašica velika je zavodnica i ljubiteljica golišavih kreacija: Je li ovom prozirnom ipak pretjerala?

Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn (Foto: AFP) +0 Lindsey Vonn (Foto: AFP) Galerija

Lindsey Vonn umiorvila se u veljači ove godine, a otad se sve češće pojavljuje na raznim eventima.

Lindsey Vonn u veljači ove godine potvrdila je svoje umirovljenje.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Kako sad to? Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest

A otad je seks-bomba među sportašicama, kako su joj mediji često tepali, rado viđena gošća raznih evenata, i to ne samo sportskih.

Posljednji na kojem se pojavila jest onaj slavnog časopisa Vanity Fair u New Yorku u kojem se trenutno održava prestižni Tjedan mode. Plavokosa skijašica poznata je po vrlo seksi kreacijama na crvenim tepisima, a njezini su se obožavatelji složili kako je ova bila najgolišavija dosad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Naime, Lindsey je za pojavu na crvenom tepihu odabrala crno-prozirni komplet hlača i topića koji nije uspio sakriti strateške dijelove, no činilo se kako se umirovljena sportašica nije nimalo uzrujala činjenicom da je pokazala više no što je trebala.

A za osmijeh na njezinom licu zaslužan je i hokejaš PK Subban koji ju je nedavno zaprosio u njihovom domu u Los Angelesu.

Podsjetimo, par se upoznao u lipnju 2018. godine nakon njezinog prekida s NFL trenerom Kenanom Smithom. Vonn je poznata i po vezi s golferom Tigerom Woodsom te braku s olimpijcem i skijašem Thomasom Vonnom, koji je završio nakon svega 4 godine, zbog čega je mislila kako više nikad neće stati pred oltar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

"Odmah sam znala da je on drugačiji. Ali kako sam ranije bila udana, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci dejtanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, jako je pozitivan i pun energije", ispričala je jednom prilikom zaljubljena Lindsey.

Hokejaš joj ovog puta nije bio pratnja na crvenom tepihu, a u našoj galeriji pogledajte seksi izdanja koja je Lindsey prošetala na gala eventima u posljednje vrijeme te izaberite najizazovnije. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Riseborough (Foto: Profimedia) Andrea Riseborough (Foto: Profimedia) Andrea Riseborough (Foto: AFP) Andrea Riseborough (Foto: AFP) +0 Andrea Riseborough (Foto: AFP) Celebrity Glumica u Veneciji umjesto svog novog filma ispromovirala intimni dio koji je ispao iz izrezane haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene