"Dosta mi je skrivanja!"

Nekoć jedna od najljepših žena svijeta snimljena u javnosti prvi put nakon pet godina i zahvata koji ju je deformirao!

Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Galerija

Linda Evengelista godinama se skrivala zbog estetskog zahvata koji joj je trajno unakazio tijelo, a sada su je u New Yorku snimili paparazzi.

Linda Evangelista u 90-ima je bila ljepotica kojoj se divio čitav svijet i jedna od najzaposlenijih manekenki.

Pogledaj i ovo Linda Evangelista Svijet joj se divio Ovo je bila ljepotica koja je priznala da su je uništile operacije, sjećate se kako je izgledala u danima najveće slave?

Kao jedna od originalnih supermodela, mogla je birati za koga će raditi, što je svima dala do znanja i svojom čuvenom izjavom da ne ustaje iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara.

No stvari su se znatno promijenile nakon zahvata zamrzavanja masnog tkiva koji je pošao po zlu i deformirao joj tijelo.

Linda se zbog toga godinama skrivala od javnosti, a tek je nedavno progovorila o svemu te je ekskluzivno za People pokazala i užasavajuće posljedice koje joj je zahvat ostavio na tijelu.

"Dosta mi je skrivanja i srama!" poručila je, među ostalim, u intervjuu za časopis, a čini se da je to stvarno i mislila jer su je paparazzi sada snimili prvi put nakon pet godina.

Nekoć jedna od najfotografiranijih žena na svijetu snimljena je u njujorškom trgovačkom centru Chelsea Market, a njezine nove fotografije objavio je Daily Mail.

Deformacije na tijelu sakrila je širokom i tamnom odjećom, ali je zato pokazala lice bez zaštitne maske i na fotkama je neprepoznatljiva.

"Ne prepoznajem se fizički, ali ni kao osobu. Ne gledam se u ogledalo jer ne izgledam kao ja", priznala je i sama u intervjuu za People, u kojem je otkrila i kako joj je cilj osloboditi se srama i pomoći drugim ljudima koji su u istoj situaciji kao ona.

Evangelisti je u lipnju 2016. dijagnosticirana paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, odnosno rijetka nuspojava koja pogađa 1 posto ljudi podvrgnutih tretmanu CoolSculpting, kada proces zamrzavanja uzrokuje zadebljanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva. Nakon toga je imala i dvije neuspjele liposukcije.

O zahvatu koji ju je deformirao prvi put je progovorila na svojem Instagramu u rujnu prošle godine.

"Danas sam poduzela veliki korak po pitanju ispravljanja nepravde koju trpim posljednjih pet godina, koliko i šutim u vezi sa svime. Želim poručiti svojim pratiteljima i svima koji se pitaju zašto ne radim posljednjih godina da je razlog svemu činjenica da sam brutalno unakažena procedurom Zeltiq's CoolSclupting, koja nije polučila rezultate kakve su govorili da hoće. Ta je procedura povećala, a ne smanjila moje masnoće u tkivu te me ostavila zauvijek unakaženom. Nisu pomogle ni dvije bolne operacije, a ostala sam, kako su mediji to opisali dobro - neprepoznatljiva", napisala je tada.

Inače, Lindu Evangelistu otkrio je lovac na talente iz Elite Model Managementa, a u New York se preselila 1984. godine. Na vrhu svoje karijere postala je muza fotografa Stevena Meisela te dizajnera Giannija Versacea i Karla Lagerfelda. Svi njezini suradnici opisivali su je kao djevojku predanu poslu, a tijekom karijere krasila je više od 700 naslovnica diljem svijeta.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) Helena Janjušević (Foto: Instagram) +7 Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Celebrity Ljepotica kojoj se godinama divimo na malim ekranima otkrila nam je detalj iz privatnog života koji je kopkao mnoge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene