nisu se trudile sakriti

Kći legendarnog glumca nekoć je ljubila slavne frajere, a sada su je paparazzi ulovili u trenucima nježnosti sa ženom

Lily-Rose Depp i 070 Shake Lily-Rose Depp i 070 Shake Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lily-Rose Depp i 070 Shake - 2 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 3 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 4 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 5 Lily-Rose Depp i 070 Shake - 1 Lily Rose Depp Lily-Rose Depp - 6 Lily Rose Depp Lily Rose Depp Lily-Rose Depp - 5 +6 Lily-Rose Depp - 3 Galerija

Lily-Rose Depp snimljena je dok se u kafiću ljubila sa svojom djevojkom 070 Shake.

Kći legendarnog glumca Johnnyja Deppa, 24-godišnja Lily-Rose Depp, više ne skriva vezu s repericom Danielle Balbuenom, koja je poznatija pod umjetničkim imenom 070 Shake.

Djevojke su paparazzi ovoga tjedna ulovili dok su izmjenjivale nježne poljupce u kafiću u Los Angelesu. Pritom se nisu uopće obazirale na znatiželjne poglede i gledale su samo jedna u drugu.

Lily i Danielle u vezi su od siječnja, no svoju su romansu dugo uspjele skrivati od javnosti i potvrdile su je tek u svibnju kada je Lily na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube, uz opis: "Četiri mjeseca s mojom simpatijom!"

Iako je još 2015. godine priznala je da je biseksualka, Lily je posljednjih godina bila u vezama s poznatim frajerima. Njezin posljednji dečko bio je francuski reper Yasseine Stein, a prije njega bila je u vezi s kolegom Timotheejem Chalametom. Imala je i kratku romansu s glumcem Austinom Butlerom, koji se proslavio u filmu "Elvis". 

Inače, Johnny je kćer dobio s bivšom suprugom Vanessom Paradis, proslavljenom francuskom pjevačicom, glumicom i manekenkom, a Lily je odrasla u sliku i priliku svoje prekrasne majke.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Neelam Gill Neelam Gill Neelam Gill Leonardo DiCaprio - 1 +22 Leonardo DiCaprio - 2 Celebrity DiCaprio uživa na jahti u društvu ljepotice koja u badiću oduzima dah, a pogledajte kako on ovog ljeta izgleda bez majice

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 1 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 2 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 3 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 4 +25 Ana Uršula Najev i Josipa Lisac - 5 Celebrity Poslušajte kako zajedno zvuče zvijezda Kumova i Josipa Lisac, svojim moćnim vokalima naježile su sve redom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene