Hrabro!

Mlađahni zavodnik jedan je od rijetkih koji bi se usudili obući ovakvu kombinaciju, zasjenio je i brojne kolegice nježnijeg spola

Timothee Chalamet - 4 Timothee Chalamet - 4 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet - 9 Timothee Chalamet - 3 Timothee Chalamet - 4 Timothee Chalamet - 5 Timothee Chalamet - 10 Timothee Chalamet - 7 Timothee Chalamet - 8 Timothee Chalamet - 6 Timothee Chalamet - 2 +0 Timothee Chalamet - 1 Galerija

Mlađahni glumac Timothee Chalamet zasjenio je brojne pripadnice ženskog spola svojom odjevnom kombinacijom na Venecijanskom festivalu.

Mlađahni i uspješni glumac Timothee Chalamet zasjenio je brojne pripadnice ženskog spola svojom odjevnom kombinacijom na ovogodišnjem Venecijanskom festivalu.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Timothee je na crveni tepih stigao u crvenom svilenom kombinezonu u kojem se isticala njegova mršava figura, a pravi show nastao je kad je pokazao stražnju stranu svog outfita.

Mladome glumcu leđa su bila potpuno gola, a kombinezon se glumcu držao samo oko vrata. Glumac je stigao na promociju svog najnovijeg filma ''Bones'', a tema filma je kanibalizam pa ne čudi što je glavni akter odjevnu kombinaciju uskladio s novim uspjehom.

Reakcije na društvenim mrežama su vrlo podijeljene, a dok se nekima nimalo ne sviđa ovakav odabir te ga smatraju preženstvenim, drugi su stali na stranu mladog glumca te kažu da ih podsjeća na druge muškarce koji se ne srame nositi potpetice ili haljine što ih ne čini manje muškarcima poput Harryja Stylesa i Damiana Davida iz benda Maneskin.

Chalametu ovo nije prvi put da voli pokazati malo više na crvenom tepihu pa je slično učinio i ožujku ove godine na dodjeli Oscara gdje se pojavio golog torza, a predstavljao je svoj film ''Dina'' koji je pokupio čak šest zlatnih kipića.

Timothee je u posljednje vrijeme jedan od najzaposlenijih glumaca u Hollywoodu.

Svoju svjetsku slavu stekao je ulogom mladića koji eksperimentira sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", pa se proteklih godina susreo s brojnim nagađanjima i šuškanjima o svojem ljubavnom životu. Upravo zbog uloge u navedenom filmu i vlastitog priznanja da smatra kako su ljubav i seksualnost fluidne, krenule su glasine da se zapravo pokušava otvoriti javnosti i predstaviti kao homoseksualac. Kasnije je Timothée tvrdio da je ta izjava izvučena iz konteksta te da je htio reći kako je dobro što danas mladi ljudi imaju više izbora i slobode.

To je dodatno opovrgnuo i ljubavnom vezom s Lily Rose, inače najstarijom kćeri glumca Johnnyja Deppa i pjevačice Vanesse Paradise, a nakon nje je ljubio glumicu Eizu Gonzalez, s kojom je snimljen na vrućem odmoru u Meksiku.

Timothée je zapažene uloge ostvario i u filmovima "Male žene", "Divan mladić", "The King", "Lady Bird", "Kišni dan u New Yorku" i drugima, a čini se da se tom popisu tako skoro ne nazire kraj.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Fonda - 9 Jane Fonda - 20 Jane Fonda - 19 Jane Fonda - 18 +14 Jane Fonda - 17 Celebrity Slavna glumica objavila da boluje od rijetke vrste karcinoma, otkrila kako se osjeća: ''Rak je učitelj...''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene