Blista nakon razvoda

Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu

Lilly Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lilly Becker (Foto: Instagram) Lily Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Instagram) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) +0 Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Galerija

Lilly Becker na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju u toplesu.

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Boris Becker i njegova, već neko vrijeme, bivša supruga Lilly Becker 2018. godinu pamtit će po razvoda braka u kojem su proveli devet godina.

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Profimedia) Baš se naljutila Okomila se na novu djevojku svog bivšeg supruga i pozvala ju na red: "On ti nije dostupan. I točka!"

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Lilly razvod nije previše pogodio jer je na svim fotografijama, ali i javnim pojavljivanjima blistala.

42-godišnja Lilly tako je i posljednjeg dana ove godine na svom profilu na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju u toplesu i pozdravila se s njome.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lillybeckerofficial (@lillybeckerofficial) on

"Draga 2018., hvala na lekcijama i veselim se blagoslovima koje će nam svima donijeti 2019.", napisala je Lilly, koja još uvijek koristi prezime bivšeg supruga.

Podsjećamo, braku Borisa i Lilly navodno je presudio financijski bankrot, a vijest da se razvode objavili su u svibnju ove godine. Prije konačnog razvoda u njihovu je domu nekoliko puta intervenirala policija.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Zimske radosti u minijaturnim bikinijima: Slavne sestre otkrile guze na snijegu i hladnoći

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) +3 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Zadivljeni obožavatelji upitali Severinu: "Jeste li vi sigurni da niste brat i sestra?"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Screenshot) Meghan Markle i princ Harry (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +5 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Celebrity Kensingtonska palača objavila video s najdražim trenucima iz 2018. godine, jedna je osoba ukrala cijeli show

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene