još je u bolnici

Supruga Miše Kovača otkrila njegovo pravo zdravstveno stanje: "Hvala svima na brizi, puno mu to znači"

Mišo Kovač na Poljudu - 1 Mišo Kovač na Poljudu - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +0 Mate Mišo Kovač - 1 Galerija

Lidija Kovač je za medije otkrila u kakvom je zdravstvenom stanju njezin suprug Mišo te se u njegovo ime zahvalila zabrinutim obožavateljima.

Nakon što se pojavila vijest da je Miši Kovaču u splitskoj bolnici potvrđena upala pluća, o njegovu zdravstvenu stanju oglasila se supruga Lidija.

Pogledaj i ovo Dino i Viktorija Rađa prosuo dušu! Dina Rađu ponijele emocije poslije večeri koju će pamtiti dok je živ, a pridružili su mu se supruga Viktorija i sin Roko!

"Moj Mišo je prije par dana primljen na odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram s radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući. Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu", otkrila je za portal Dalmacija danas.

Podsjetimo, Mišo je u srijedu navečer hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

"Ne mogu pričati, nisam dobro", kratko je tada poručila njegova supruga Lidija za Slobodnu Dalmaciju.

Mišo je posljednji put u bolnici završio u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene