Kakva bomba!

Lile studentima priuštila noć za pamćenje: Je li više seksi bila sprijeda ili straga?

Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +0 Lidija Bačić (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Lidija Bačić nastupala je na varaždinskoj Brucošijadi i zadivila svojom linijom.

Po mnogima najseksi hrvatska pjevačica Lidija Bačić ove je godine odlučila razveseliti varaždinske studente. Naime, plavokosa ljepotica je nastupala na varaždinskoj Brucošijadi i očekivano bacila u trans svojim glasom, ali i savršenim stasom. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Poznata Splićanka užari temperaturu gdje god se pojavi, a svojim hitovima "Viski", "Vozačka dozvola" i "Nezamjenjiva" podigla je mnogobrojne studente na noge i priuštila im noć za pamćenje. Osim što su mogli uživati u popularnim pjesmama, studentima se pružila prilika i da izbliza promatraju savršeno tijelo naše pjevačice. 

Ljepotica se utegnula u poluprozirne tajice i majicu kroz koje joj se jasno mogao vidjeti grudnjak. Ovo seksi izdanje Lidija je podijelila i sa svojim fanovima na Instagramu, a u rekordnom roku sakupila je skoro 12 tisuća lajkova. Neopisiva ljepota Splićanke nikoga nije mogla ostaviti ravnodušnim - ni njezine vjerne fanove, a ni varaždinske studente. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brucošijada sinoć u Varaždinu🎤 #LidijaKoncerti #istasiglas #LilleLive2019

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene