Uvijek seksi

Lidija Bačić utegnula se u jednu od užih haljina koja je istaknula obline kojima se voli pohvaliti

Lidija Bačić Lidija Bačić Miroslav Lelas 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 1 +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić u vrućem izdanju nastupila je na pozornici Splitskog festivala i ugodno iznenadila sve prisutne svojim izgledom.

Pjevačica Lidija Bačić nastupala je na Splitskom festivalu, a tamo se pojavila u potpuno atraktivnom stajlingu u kojem nije mogla proći nezamijećeno.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić Nešto drugačija Lile Lidija Bačić u neočekivanom outfitu: Dugo je nismo vidjeli u haljini koja sakriva dekolte, no tu je visoki prorez!

Riječ je o pripijenoj bordo haljini čiji je gornji dio u potpunosti zatvoren dok se donji dio haljine proteže u kosinu. U ovoj kombinaciji istaknula je svoje raskošne grudi, ali i vitke noge te zavodljivu figuru. Kao modni dodatak nosila je bež salonke s isprepletenim vezicama.

Vesela Lile ukrasila je cijeli modni odabir valovima i pojačanom šminkom koja je istaknula njezine prekrasne oči, ali i zavodnički osmijeh.

Lidija je na Prokurativama iznenadila izvedbom pjesme ''Dalmatinka'', a inače je poznata po tome da žari i pali scenom, ali i po svojim odjevnim kombinacijama u kojima apsolutno svaki puta privuče svu moguću pozornost.

Svjesna je svog zgodnog izgleda pa se to ne boji ni istaknuti,  najdraže su joj vruće kombinacije u kojima istakne baš svaki svoj atribut.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

To nam može potvrditi i njezin Instagram profil koji je u posljednje vrijeme prepun fotki u badićima koje njezine obožavatelje ostavlja bez teksta pa zbog toga jedva čekaju svaku njezinu novu objavu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal +6 Ivana Nadal Zanimljivosti Argentinska zvijezda iznenadila objavom potpuno gole fotografije na društvenim mrežama: ''Ako želite vidjeti više...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 7 +19 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldo i Georgina opustili se u izlasku: Ona je u zelenoj haljinici izgledala besprijekorno, a nisu skrivali da su još ludo zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene