Uhvaćeni!

Mlađahna Ruskinja nova je ljubavna avantura aktualnog prvaka Formule 1

Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Scherzinger Lewis Hamilton (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Kendall Jenner (Foto: Instagram) +1 Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Galerija

Od prekida s Nicole Scherzinger Lewis Hamilton nije imao ozbiljniju curu, već samo avanture.

Od prekida s pjevačicom Nicole Scherzinger vozač Formule 1 nije imao ozbiljnu vezu.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Grigor Dimitrov (Foto: Profimedia) Službeno je! Pjevačicu mnogi smatraju ljubavnom tragičarkom, no sad je pokazala novog dečka koji je lijep kao slika

Naime, 33-godišnji Lewis Hamilton godinama je privlačio medijsku pozornost burnom ljubavnom vezom s Nicole.

Par se počeo viđati u studenom 2007. godine, a njihova je veza trajala ukupno sedam godina. Navodno je ljepotica bila ta koja je ostavila njega, jer se nikako nije htio skrasiti.

I dok je Nicole već nekoliko godina u stabilnoj vezi s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, Lewis se očito još ne planira smiriti, a od konačnog prekida u veljači 2015. godine imao je samo kratke avanture s poznatim i manje poznatim damama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Tako se šuška da su se u njegovu krevetu našle manekenke Winnie Harlow, Barbara Palvin i Kendall Jenner te pjevačica Rita Ora, a vozač je nedavno viđen u društvu ruskog modela Anastasiye Kvitko, koja je od njega mlađa 10 godina.

Nekoliko dana nakon što je osvojio petu svjetsku titulu prvaka Lewis je slavio u poznatom klubu The Nice Guy u Los Angelesu, a upravo je tamo viđen s manekenkom koja je poznata po raskošnim oblinama koje obožava pokazivati na Instagramu milijunima obožavatelja.

Iako je najavio da uskoro planira ići kući u Veliku Britaniju kako bi proveo kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima, Lewis je ostao nekoliko dana u Los Angelesu kako bi se dobro zabavio, no nije želio komentirati prirodu odnosa s mladim modelom, baš kao ni ona.

A koliko je Ruskinja raskošna, uvjerite se sami. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (FOTO: Profimedia) Trevor Engelson (Foto: Getty) +2 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Celebrity Meghan Markle od prvog je muža zahtijevala da potpiše "trudnički ugovor", evo što je on sadržavao

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić (Foto: Instagram) Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić +2 Anđelka Prpić Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene