Ma što je ovo?

Zgodni frajer kojem ne mogu odoljeti brojne žene šokirao bizarnim izdanjem, potpuno se zakamuflirao!

Lewis Hamilton - 1 Lewis Hamilton - 1 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lewis Hamilton - 3 Lewis Hamilton - 2 Lewis Hamilton - 4 Scherzinger Lewis Hamilton (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Kendall Jenner (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton (Foto: Instagram) +12 Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Galerija

Mnogim ženama omiljeni muškarac Lewis Hamilton šokirao je pomalo bizarnim izdanjem u kojem je prošetao ispred paparazza.

Mnogim ženama omiljeni muškarac, vozač Formule 1 Lewis Hamilton,  šokirao je pomalo bizarnim izdanjem u kojem je prošetao ulicom u Spa-Franchorchampusu u Belgiji ispred paparazza i nekolicine fanova.

Pogledaj i ovo Shakira Isplivala i fotka! Shakira se vratila na mjesto s kojeg je pobjegla od starog života, a razlog je svima poznati frajer s kojim je povezuju?

Lewis je na sebi nosio ljubičasto rozu kombinaciju hlača, majice i veste, na glavi je nosio pletenu kapu koja je pokrila cijelu njegovu glavu i vrat, a Hamiltonu su se iz nje mogle vidjeti samo oči.

Kapa je na sebi imala ispletene cvjetove i srca, a čini se da je napravljena po uzoru na kacigu koju nosi vozeći formulu.

Inače, Hamilton je poznat i po svojim vezama s brojnim ljepoticama.

Bio je s pjevačicom Nicole Scherzinger, Barbarom Palvin, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Rihannom, Nicki Minaj, Ritom Orom i Sofijom Richie. Posljednju u nizu je ljubio seksi, bivšu mehaničarku Zahru Elise.

Iako ništa nije potvrđeno, Lewis je navodno u vezi s dugogodišnjom prijateljicom Camilom Kendrom.

Blizak izvor za The Sun je rekao: ''Njihovo prijateljstvo preraslo je u nešto više. Ona je nekoliko puta ostala u njegovom domu u Coloradu. Iako su bili prijatelji godinama, Camila je razvila dublje osjećaje prema njemu i postalo je romantično.''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Kojić i Milan Popović Igor Kojić i Milan Popović Severina Igor Kojić i Severina +0 Milan Popović Celebrity Severinini bivši Kojić i Popović provodili su se na brodu s hrvatskim modelom, a odale su ih fotografije s društvenih mreža!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 9 Jelena Rozga - 8 Jelena Rozga - 7 +26 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u uskoj i prozirnoj haljini okrenula leđa kameri, oblinama zaludjela fanove: ''Joj, vidi guzu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene