''Hvala na podršci!''

Letovci su se vratili u Rijeku, pogledajte kakav su im spektakularan doček priredili na Korzu: ''Ovo je izvan svih očekivanja!''

Let 3 - 6 Let 3 - 6 Goran Kovacic 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 Let 3 - 6 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Letovci su stigli u Rijeku na svom poznatom zlatnom traktoru i s veseljem pozdravljali publiku koja ih je dočekala na ulicama.

Mrle i ostatak ekipe iz grupe Let 3 u svom veselom tonu vratili su se s Eurosonga na riječki Korzo na svom zlatnom traktoru, a čim su stigli zapjevali su i sad već svoj veliki hit "Mama ŠČ".

Pogledaj i ovo 31. Porin - 5 očekivano ili ne? Održana je 31. dodjela Porina: Evo koja pjesma je proglašena za najbolju ove godine, sigurno ju znate napamet!

Na sebi su nosili svoje dobro poznate bijele majice s dječakom i prekrivenim očima, a dolje su imali samo gaće. Svi su također nosili svoje specifične kape na glavi.

"Ovo je izvan svih očekivanja. Hvala vam na podršci. Nadam se da smo svojim angažmanom i trudom ispunili vaša očekivanja iako nas za to baš briga, nama je bilo super", rekao je Prlja s pozornice, a prenio je to index.hr.

"Naradili smo se kao konji, ali napravili smo nešto i tako to treba biti u životu, treba šljakati i delati. Dirnuti smo ovim dočekom. Što drugo reći nego hvala. Nadam se da ćemo i dalje ispunjavati vaša očekivanja i puniti vas našom energijom kao što i vi punite nas", dodao je.

Od Riječana su dobili tortu i šampanjac kojeg su odmah otvorili na pozornici i poprskali publiku. 

Podsjetimo, Let 3 je na Eurosongu osvojio 13. mjesto sa sveukupno 123 boda, od kojih su im 112 dali gledatelji, a od žirija su dobili samo 11.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik Silvia Dvornik, Ana Gruica, Iris Rajčić i Sonja Dvornik Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Sonja Kovač, Silvia Dvornik i Anamarija Asanović +27 Silvia Dvornik i Anamarija Asanović Celebrity Partnerica Marka Pecotića pokazala sebe u izdanju na kakvo od nje nismo navikli, a jedan dio tijela posebno upada u oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives u badiću iz kojeg sve ispada snimila vrući video, no nisu svi zadovoljni viđenim: "Vrlo neukusno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene