Ljepotice!

Jedna od najljepših Hrvatica snimljena u veselom izlasku s kćeri, čini se da je od nje pokupila sve najbolje!

Leticija i Anica Kovač Leticija i Anica Kovač Jurica Galoic/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija i Anica Kovač Aco Pejović u Areni Zagreb - 2 Aco Pejović u Areni Zagreb - 6 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 8 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 4 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 3 Anica i Leticija Kovač - 6 Anica i Leticija Kovač - 5 Anica i Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač - 2 +13 Anica i Leticija Kovač - 1 Galerija

Anica i Leticija Kovač bile su u publici koncerta Ace Pejovića u Areni Zagreb na kojem se pojavila čak 20 tisuća njegovih obožavatelja.

Bivša miss Hrvatske Anica Kovač i njezina lijepa kći Leticija snimljene su zajedno u izlasku i to na zagrebačkom koncertu Ace Pejovića koji je obožavateljima priredio noć za pamćenje.

Pogledaj i ovo Anica i Leticija Kovač - 6 želi biti poduzetnica Kći Anice i Roberta Kovača uspjehe svojih roditelja spojila je u svoju ideju kojom će pokušati osvojiti tržište!

Anica i Leticija koncert su pratile u vip djelu Arene Zagrebe,a dobro raspložene pozirale su zajedno fotografima, u usklađenim crnim sakoima.

Leticija je najstarije dijete Anice i bivšeg nogometaša Roberta Kovača, koji su u braku od 2001. godine, a zajedno imaju još i kćer Viktoriju te sina Marka. Može se pohvaliti da nedavno lansirala svoju kolekciju trenirki, a u tome su je podržali roditelji pozirajući joj kao modeli za kampanju. Tom prilikom progovorila je o tome kako je biti dijete poznatih roditelja.

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima 1jer su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću ostvariti svoje snove", kazala je Leticija.

Anica je do danas ostala naša najuspješnija misica. Titulu Miss Hrvatske osvojila je 1995. godine, a na izboru za Miss svijeta proglašena je prvom pratiljom. Ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 +24 Let 3 Zanimljivosti Stranci ne prestaju komentirati Let 3, pogledajte njihove izraze lica kada su ugledali dečke na pozornici!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene