u rekordnom roku!

Lepa Brena rasprodala je i drugi koncert u Areni Zagreb pa odmah najavila i treći, evo kad je novi termin!

Lepa Brena Lepa Brena Vedran Peteh/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 12 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović i Lepa Brena - 12 +19 Aleksandra Prijović i Lepa Brena - 11 Galerija

Lepa Brena rasprodala je već dva koncerta u Areni Zagreb u samo dva dana te najavila i treći.

Najveća regionalna diva - Lepa Brena, u samo dva dana rasprodala je i drugu zagrebačku Arenu.

"To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku", koja je sudeći po reakcijama i interesu za kartama s nestrpljenjem iščekuje.

"U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. prosinca!", poručila je. 

Nakon što je najavila novi koncert, glazbena legenda se prisjetila stihova svoje kolegice: "Kako kaže Doris Dragović - Malo mi za sriću triba?" i zapjevala njezin hit u eteru Extra FM-a.

Podsjetimo i kako je Lepoj Breni uspjelo ono što nikome do sada nije - u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu točno godinu dana unaprijed. Omiljena pjevačica svih generacija zahvaljujući karizmi i bezvremenskim hitovima kao što su Jugoslovenka, Hajde da se volimo, Ja nemam drugi dom, Pazi kome zavidiš, Okrećeš mi leđa, Uđi slobodno i brojnim drugim već četiri desetljeća ne silazi s vrha.

Njezine koncerte uvijek prati i vrhunska produkcija, zato svi koji žele uživati u spektakularnim Extra koncertima godine ulaznice mogu osigurati putem Eventim sustava.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin - 4 +25 Dino Merlin - 3 Celebrity U pohod na Arenu Zagreb danas kreće još jedna velika regionalna zvijezda s čak četiri rasprodana koncerta, idete li?

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +13 Dragana Mirković - 5 Celebrity Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković, koja dolazi u Arenu Zagreb, vlasnica je i najskupljih automobila na estradi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene