kakva haljina!

Lijepu Leonardu nakon razvoda od Bobana viđamo puno češće nego prije, a svaki put se pobrine i da je svi gledaju!

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Leonarda Lončar rijetko smo imali priliku vidjeti dok je bila u braku sa Zvonimirom Bobanom, no nakon razvoda se puno češće pojavljuje u javnosti.

Brojni domaći ljubitelji mode okupili su se ovaj tjedan u izložbenom prostoru Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu gdje je predstavljena H&M Innovation Circular Design Story kolekcija.

Pogledaj i ovo Leonarda i Zvonimr Boban Neočekivani obrat! Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

Na događaju se posebno istaknula prelijepa Leonarda Lončar koju nakon razvoda od Zvonimira Bobana viđamo puno češće nego prije.

Leonarda je nosila voluminoznu točkastu haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a pažnju su plijenile i njezine vitke noge koje je izbacila kroz prorez. Stajling je upotpunila i upečatljivim nakitom te crvenim dioptrijskim naočalama koje joj pristaju savršeno, a da je pazila na svaki detalj potvrdila je i elegantnom frizurom.

Nedavno je zablistala i na hrvatskoj premijeri filma "Južni Vetar 2: Ubrzanje", na kojoj se pojavila u društvu još nekih naših poznatih dama, a tada je za IN Magazin otkrila i da se nakon rastave od Bobana posvetila sebi i djeci.

"Aktualna sam sama sebi momentalno i moja djeca, a ustvari radim na sebi da bi bila što bolja njima, evo tak", ispričala je Leonarda tada.

Podsjetimo, da je njihovom braku došao kraj nakon 28 godina, doznalo se u svibnju ove godine, kada je umirovljeni nogometaš otkrio da više ne žive zajedno.

Tada je rekao i da će nastaviti skupa brinuti o svojih petoro djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Boban je nakon razvoda već pronašao sreću s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +4 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene