Divno izgleda!

Leonarda Boban nakon razvoda se vratila u Zagreb, njezina nova fotka odala je i kome je među prvima svratila u posjet!

Leonarda Boban (Foto: Instagram) Leonarda Boban (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Galerija

Leonarda Boban iz Švicarske se vratila u Zagreb, gdje se među prvima javila svojem dugogodišnjem prijatelju Saši Šekoranji, koji ju je fotografirao u svojem cvjetnom ateljeu.

Leonarda i Zvonimir Boban slovili su kao jedan od najstabilnijih domaćih parova i iznenadili su javnost kada se doznalo da su se nakon 28 godina braka odlučili razići.

Pogledaj i ovo Zvonimir Boban i Leonarda Lončar opet zajedno! Ljubavna priča Leonarde i Zvonimira Bobana započela je davne 1989. godine, ona je zbog njega napustila karijeru: "Ja sam već tada htjela..."

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", kratko je potvrdio umirovljeni nogometaš početkom svibnja za Večernji list.

Leonarda se ovih dana iz Švicarske, u koju se obitelj zbog Zvonimirova posla preselila prije četiri godine, vratila u rodni Zagreb. Među prvima je posjetila svojeg dugogodišnjeg prijatelja, umjetnika Sašu Šekoranju, koji je na svojem Instagramu objavio njezinu novu fotografiju.

"Prekrasna Leonarda i orhideje i boje", napisao Šekoranja uz fotku koja je izazvala lavinu oduševljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli sasa sekoranja (@sasasekoranja)

"Najljepša bila i ostala! Jedinstvena Lea", komentirala je Nina Badrić, dok je supruga Darija Srne, Mirela Forić, napisala: "Jedna i jedina, neponovljiva Lea."

"Leonarda se vratila u Zagreb i ostavila mi je buketić đurđica zamotan u papir s brojem telefona i porukom u kojoj je napisala da živi u susjedstvu. Kada se pojavila predivna u grimizno crvenom ogrtaču na vratima moje cvjećarne, morao sam je fotografirati", prepričao je Saša njihov susret u njegovoj cvjetnoj galeriji za časopis Gloriju.

Podsjetimo, Leonarda i Zvonimir upoznali su se 1989. godine, a vjenčali su se u Milanu 1993. Zajedno imaju petero djece od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice. Leonarda se nakon udaje posvetila obitelji te se povukla iz manekenstva, a samozatajni se par posljednjih godina rijetko pojavljivao u javnosti te su zadnji put snimljeni na dodjeli nagrada najboljim nogometašima u organizaciji FIFA-e u Milanu 2019. godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 6 Celebrity Jedan dan do prvog polufinala Eurosonga, u kojem gledamo našu Albinu, evo i njezinih najnovijih fotografija s posljednjih priprema!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene