Novi efektni kostim!

Jedan dan do prvog polufinala Eurosonga, u kojem gledamo našu Albinu, evo i njezinih najnovijih fotografija s posljednjih priprema!

Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 6 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 6 Galerija

Albina Grčić zablistala je u presijavajućoj odjevnoj kombinaciji na plavom tepihu Eurosonga.

Pjevačica Albina Grčić sitno broji do svojeg nastupa na Eurosongu u Rotterdamu, gdje će predstaviti Hrvatsku s pjesmom "Tick-Tock".

Pogledaj i ovo Albina Grčić Podrška iz cijelog svijeta Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

Svoj prolazak u finale natjecanja, koje je zakazano za 22. svibnja, pokušat će izboriti u prvoj polufinalnoj večeri, u utorak 18. svibnja.

Uoči nastupa Albina je poharala eurovizijski plavi tepih u još jednom u nizu upečatljivom izdanju.

S jako dugačkom pletenicom i odjevena od glave do pete u srebrnu tkaninu koja se presijava u raznim bojama, pjevačica je sama sebe u ovom izdanju usporedila s jednorogom, a od obožavatelja je dobila mnogobrojne komplimente i tisuće lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Koji stajling, koja ljepotica", "Prelijepa si"; "Wow", "Savršeno stvorenje", pisali su joj u komentarima ispod objave, a ovoga puta mišljenja nisu bila tako podijeljena kao kada je na prvoj probi u Rotterdamu predstavila kostim u kojemu će nastupiti na Eurosongu.

Osim što je mnoge iznenadilo što neće nositi isti outfit kao i na Dori, neki su njezin stajling ocijenili pretjerano golišavim i kičastim, no puno njih stalo je u njezinu obranu te su joj pisali da izgleda besprijekorno.

Podsjetimo, Albinin kostim za nastup dizajnirali su Juraj Zigman i Stefan Orlić, a sastoji se od seksi bodija s korzetom posutim šljokicama i ružičasto-bijelih najlonki.

"Stranci su poludjeli za Albinom, točno što smo htjeli, to smo i dobili, a kada ljudi vide njezin nastup uživo, shvatit će poveznicu između kostima, svjetla i cijelog nastupa", kazao nam je Juraj Zigman, koji je izuzetno zadovoljan svojom suradnjom s mladom pjevačicom te je istaknuo da Albini kostim pristaje savršeno i da se u njemu osjeća sjajno, što je potvrdila i ona sama za Dnevnik Nove TV.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene