Podrška iz cijelog svijeta

Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

Albina Grčić Albina Grčić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Galerija

Albini se nakon ispadanja s Eurosonga na Instagramu javljaju obožavatelji iz Velike Britanije, Rusije, Italije i drugih zemalja.

Iako nije prošla u finale Eurosonga, Albina se iz Rotterdama može vratiti kući uzdignuta čela.

Pogledaj i ovo showbuzz Ma bravo! Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!

Osim što je stoički podnijela poraz te se odmah nakon ispadanja sa smiješkom obratila obožavateljima kako bi ih utješila, ne prestaju joj pristizati poruke podrške sa svih strana svijeta, a od obožavatelja je dobila i jedno posebno iznenađenje.

"Ovo je tako lijepo!" napisala je uz svoj crtež koji je naslikao umjetnik s Instagrama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Mnogi su se složili s njom, a u komentarima su joj se javili i fanovi iz Rusije, Velike Britanije, Italije i drugih zemalja.

"Najbolja si, puno uspjeha u budućnosti. Pozdrav iz Rusije, ja sam glasao za tebe", "Anđele, ti si za mene pobjednica. Nevjerojatna si i nadam se na je pred tobom blistava budućnost. Šaljem puno ljubavi iz Italije", "Ti su mi bila treći favorit ove godine. Totalno si pokradena. Pozdrav iz Turske", "Bila si najbolja. Da se barem moglo glasati iz Velike Britanije. Volimo te!", "Veliko je razočaranje što te nećemo gledati u finalu. Pjesma je bila odlična, pjevanje fantastično i bez ijedne pogrešne note, nastup je bio sjajan, a ti prekrasna. Sretno dalje i pozdrav iz Latvije", samo je dio komentara koje je Albina dobila od stranih obožavatelja, a i Hrvati su je zatrpali porukama podrške.

Albina je obožavatelje oduševila i svojim outfitom kojim se pohvalila nakon Eurosonga.

"Nama skrivenih namjera, što vidite, to i dobivate", poručila je na Instagramu uz niz fotki na kojima nosi crveno kožno odijelo i narančaste čizme, a i ispod njih su se zaredale brojne pohvale na račun njezina nastupa uz pokoji bijesni komentar zbog njezina neprolaska u finale.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak te se nije uspjela plasirati u finale natjecanja koje se održava u subotu 22. svibnja, a prije toga slijedi još jedno polufinale u četvrtak 20. svibnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene