uživala s dečkom

Ova mlada ljepotica odlučila je krenuti stopama svoje majke, a nije ni čudo što fotografi prate svaki njezin korak

Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) +0 Heidi Klum (Foto: Profimedia) Galerija

Leni Klum uživala je na suncu u Los Angelesu sa svojim dečkom, a otkako se pojavila na naslovnici njemačkog Voguea s majkom Heidi mediji ju prate u stopu.

Leni Klum, 16-godišnja kćer manekenke Heidi Klum, u posljednje je vrijeme sve češća meta fotografa, a nije ni čudo da su ju mediji počeli pratiti u stopu. Ovoga puta uhvatili su je na spoju s njezinim dečkom, a mladi par nije skidao ruke jedno s drugoga. Klum je s dečkom bila u šetnji i na ručku u Hollywoodu, a oboje su uživali na suncu u ležernom izdanju.

Pogledaj i ovo Heidi i Leni Klum Potpuno prirodno! Mlada kći Heidi Klum pohvalila se nesavršenostima koje mnogi tinejdžeri mrze, a ona ih je prihvatila s ovim argumentom!

Da joj je želja krenuti majčinim stopama, Leni je potvrdila još krajem prošle godine nakon što je s poznatom majkom pozirala za njemačko izdanje časopisa Vogue. Brojni svjetski mediji raspisali su se onda da je mlada manekenka dobar izgled naslijedila od majke, a izgleda da joj se smiješi uspješna karijera.

Heidi Klum često ističe na društvenim mrežama koliko je opsjednuta svojom kćeri te da je ponosna što je odabrala isti put kao i ona. Heidi je Leni dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijom Briatoreom, no par se razišao malo nakon što su objavili da čekaju svoje prvo dijete.

Klum je već u vrijeme kada se Leni rodila započela vezu s glazbenikom Sealom, a često je govorila da je Seal stvarni otac njezine kćeri. Glazbenik i manekenka imaju troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum je vezu započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene