''Lijepoj ženi sve stoji''

Lejla Filipović pozirala je u haljini koja joj pristaje kao salivena, a iznenadit će vas cijena koja je svakom pristupačna!

Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Tarik i Lejla Filipović - 6 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 3 Lejla i Tarik Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 +19 Tarik i Lejla Filipović - 1 Galerija

Lejla Filipović na putovanje u Dubai ponijela je samo najljepše komade odjeće, a jedna haljina koja je oduševila pratitelje koštala je manje od 15 eura.

Lejla Filipović s obitelji se još uvijek nalazi u Dubaiju gdje su ona i Tarik Filipović otišli proslaviti 16. godišnjicu braka.

Za ovo putovanje u tople krajeve Lejla je odabrala nekoliko haljina koje joj stoje kao salivene, a jedna je posebno oduševila pratitelje.

Bivša manekenka nosila je crnu mini haljinu uvijek popularnog točkastog uzorka brenda Mohito, a čija trenutna cijena na sniženju iznosi samo 13 eura.

Na to, Lejla je nosila jaknu i uparila ih s crnom torbicom i svjetlucavim štiklama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

''Zgodnoj ženi stoji i haljina od 13 eura'', ''Savršena si'', ''Predivna'', pisali su joj pratitelji ispod.

Sviđa li se vama Lejlina haljina od 13 eura?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mladi Zvone Akrap Macan Benz, 1995. Vjenčanje Aljoše i Vesne Mlada Ivka +22 Mladi Ivka i dida Akrap Zanimljivosti Kako su Ivka i dida Akrap izgledali u mladosti i tko je vodio Lucu na maturalni ples? Zavirite u obiteljske albume likova iz Kumova!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene