dugo je to htjela

Lejla Filipović se pohvalila rezultatima novog estetskog zahvata: "Zadržali smo moj prirodan oblik"

Lejla Filipović Lejla Filipović 27. Sarajevo Film Festival, 2021 (c) Obala Art Centar/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović +0 Lejla Filipović Galerija

Lejla Filipović na Instagramu je otkrila da je bila na estetskom tretmanu i pohvalila se rezultatima.

Bivša Miss Hrvatske, 45-godišnja Lejla Filipović, otkrila je da je bila na estetskom tretmanu.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

U svojim pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj se pohvalila i rezultatima, a priznala je kako je o tome dugo razmišljala.

"Nakon dugog razmišljanja sam se odlučila za puder obrve. Zadržali smo moj prirodan oblik i samo popunili dio koji inače sama iscrtam olovkom", napisala je preko fotografije koju možete pogledati u našoj galeriji.

"Tretman je bezbolan i traje između sat i dva ", dodala je te je napisala i kako će joj obrve za tjedan dana posvijetliti do nijanse njezine kose.

Bivšoj misici zahvati uljepšavanja nisu strani, i otvoreno je priznala da se s 23 godine podvrgnula korekciji nosa i to isključivo iz estetskih razloga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Ipak, tvrdi da besprijekoran ten duguje genetici i dugogodišnjoj njezi kože.

"Nisam čekala baš ove moje godine da se posvetim tome, nego je to krenulo još u dvadesetima. Tako da evo savjet ženama da ne čekaju da dođu u neke godine da onda krenu", kazala je za IN Magazin.

"Bore su tu, nećemo se lagat! Podočnjaci uvijek. Recimo imam strašno izražene podočnjake i tamne, srećom hvala Bogu na korektoru. To je ono bez čega ne mogu", dodala je.

Podsjetimo, Lejla je titulom misice okrunjena 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je upamćena po skandaloznom oduzimanju krune, koja joj je na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Od tada se redovito pojavljivala i kao model u kampanjama domaćih modnih brendova koje još uvijek snima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 2 Celebrity Otkriveno tko će biti kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić, ta osoba ponudu je oduševljeno prihvatila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene