Pretužno

Nova tragedija u životu legendarnog glazbenika: Ostao je bez još jednog sina sedam godina nakon što mu je preminulo 15-godišnje dijete

Nick Cave Nick Cave Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Cave Nick Cave - 3 Nick Cave - 1 Nick Cave - 2 Nick Cave - 4 +0 Nick Cave - 5 Galerija

Glazbenik Nick Cave doživio je još jednu strašnu tragediju u svom životu. Preminuo mu je i drugi sin i to samo sedam godina nakon smrti prvog.

Sin Nicka Cavea Jethro Lazenby preminuo je u dobi od 30 godina i to sedam godina nakon što je zvijezdin 15-godišnji sin Arthur preminuo u padu.

Pogledaj i ovo showbuzz INmusic festival Nastup pred 30.000 ljudi: Nick Cave hrvatskoj publici ponovo donio spektakl i emocije

''S puno tuge mogu potvrditi da je moj sin Jethro preminuo'', rekao je Cave.
''Bili bismo zahvalni za obiteljsku privatnost u ovom trenutku.''

Lazenby je ranije ove godine bio u zatvoru nakon napada na Jethroovu majku Beau Lazenby u Melbourneu.

Lazenby je pronašla svog problematičnog sina na svojim ulaznim vratima 7. ožujka nešto poslije ponoći. Sljedećeg jutra par se posvađao gdje je Lazenby udario majku u lice, uzrokujući krvarenje i modrice, a potom završio u zatvoru.

Lazenbyjeva majka bila je manekenka, a 1991. godine bila je u vezi s Caveom.

Unatoč tome što je koristio očevo ime kako bi vodio vlastitu manekensku karijeru, Lazenby je u prošlosti rekao da nije upoznao Cavea do svoje sedme godina.

Tijekom svog života Jethro je imao brojne sukobe sa zakonom, a napad na majku nije jedini. Godine 2018. bio je u zatvoru zbog nasilnog napada na svoju djevojku.

Jethrov menadžer rekao je kako se model borio sa šizofrenijom, a točan uzrok smrti još se ne zna

Drugi Caveov sin, Arthur, pao je s litice u dobi od 15 godina u Brightonu. Pronađen je nakon pada s 9 metara visoke litice, ubrzo su ga prevezli u bolnicu ali nije mu bilo spasa. Preminuo je od posljedica pada.

Emocije kroz koje je prolazio nakon gubitka sina Nick Cave je pokazao u dokumentarnom filmu "One More Time with Feeling", a Arthurovu smrt opjevao je i na svoja dva albuma, "Skeleton Tree" i "Ghosteen".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i kći Emma Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +15 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Celebrity Kći Jennifer Lopez potpuna je suprotnost slavnoj majci, baš zato paparazzi jedva dočekaju svaki njen izlazak u javnost

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy - 2 William Levy - 3 William Levy (Foto: Instagram) William Levy (Foto: Instagram) +3 William Levy (Foto: Profimedia) Celebrity Zavodnik iz telenovela suprugu je prevario više od 80 puta, no i dalje svojim golišavim fotkama baca žene u trans!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene