Tužna vijest

Jedna od omiljenih TikTok zvijezda preminula u dobi od samo 22 godine: "Prije tri dana još se borila"

Leah Smith Leah Smith Leah Smith/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Leah Smith - 12 Leah Smith - 4 Leah Smith - 1 Leah Smith - 10 Leah Smith - 8 Leah Smith - 9 Leah Smith - 7 Leah Smith - 6 Leah Smith - 5 Leah Smith - 11 +3 Leah Smith - 13 Galerija

Leah Smith preminula je u dobi od 22 godine, a tužnu je vijest putem društvenih mreža potvrdio njezin dečko Andrew.

Britanska TikTok zvijezda Leah Smith preminula je od posljedica raka kostiju u četvrtom stadiju, a tužnu vijest je objavio i potvrdio njezin dečko Andrew, prenosi TMZ.

22-godišnja Leah je putem TikTok na kojem ju pratilo više od 500 tisuća ljudi izvještavala o borbi s teškom bolesti, a vijest o njezinoj smrti sve je rastužila.

@xx_leahsmith

💔💛

♬ original sound - Leah Smith🌻💛

Ona je početkom godine objavila kako došla do najtežeg dijela borbe s rakom te da je zbog jakih bolova prikovana za bolnički krevet. Nakon toga je izvijestila da se rak proširio i da joj se stanje pogoršalo. Posljednjih nekoliko tjedana pratitelje su o njezinom stanju izvještavali prijateljica Vikki i brat Liam, a prije samo tri dana su napisali da je Leah još uvijek tu i da se bori.

Vikki je uz to objavila i da Leahin TikTok profil neće biti deaktiviran, kako bi se očuvala njezina ostavština i uspomena na nju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris - 8 Chuck Norris - 2 Chuck Norris - 1 Chuck Norris - 3 +23 Chuck Norris - 7 Celebrity Vjerovali ili ne, Chuck Norris ima 84 godine! Ovakvog ga pamtite, no već dugo on više tako ne izgleda

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton Josh Hartnett i Tamsin Egerton +12 Josh Hartnett i Tamsin Egerton Celebrity Tko je ljepotica koja je osvojila srce nekadašnjeg miljenika žena? Zbog nje se povukao na vrhuncu slave, a nedavno je otkrivena i njihova velika tajna!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene