baš wow!

Larisa Lipovac Navojec zasjala u bjelini i zanimljivim detaljima podarila novo značenje riječi elegancija!

Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 1 Nova TV 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 Ples sa zvijezdama: Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Ples sa zvijezdama: Larisa Lipovac Navojec - 3 Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec - 3 +24 Larisa Lipovac Navojec - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pojavila se u elegantnoj, ali i upečatljivoj bijeloj haljini.

Larisa Lipovac Navojec jedva je dočekala povratak na male ekrane i u ulogu članice žirija hit-showa "Ples sa zvijezdama" u čijim se emisijima pojavljuje u izdanjima za pamćenje.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec - 1 iznenadila transformacijom Larisa Lipovac Navojec promijenila je jedan detalj zbog kojeg izgleda kao druga osoba, kako vam se sviđa njezin novi imidž?

Nakon glamuroznog izdanja i haljine s ogromnim ukrasom, Larisa se u trećoj emisiji pojavila u elegantnoj, ali također upečatljivoj bijeloj haljini, s dodatkom perja i tila, u kojoj je sjajno istaknula svoju vitku figuru. Sve je dodatno začino i podigao upečatljiv nakit. 

''Ja sam se osjećala kao diva'', priznala je Larisa nakon prve emisije i upitala svoje pratitelje što oni kažu na njezinu prošlu kombinaciju, a glamura nije nedostajalo ni ovoga puta.

Ova plesačica i plesna koreografkinja jedva je dočekala novu sezonu ovog showa.

''Prošle godine smo se malo ufuravali u to sve skupa i malo ispitivali teren, a ove godine ću biti malooo stroža, ali neću bit prestroga'', izjavila je Larisa za In magazin prije početka nove sezone.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 +20 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Celebrity Naša omiljena glumica otvorila dušu pa se dovela do suza: ''Bilo je maligno, dijete mi je spasilo život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene