Ima njezinu podršku

Lady Gaga svojim nastupom začinila spektakl Joea Bidena uoči izbora u SAD-u: "Skinite i vi rukavice jer ovo je bitka"

Lady Gaga i Marina Abramovič (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Marina Abramovič (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Marina Abramovič (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Joe Biden Galerija

Goleme američke zastave, zvuk automobilskih truba i Lady Gaga pridonijeli su drive-in spektaklu demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena koji se odvijao sinoć u Pittsburghu, uoči američkih predsjedničkih izbora.

Goleme američke zastave, zvuk automobilskih truba i Lady Gaga pridonijeli su drive-in spektaklu demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena koji se odvijao sinoć u Pittsburghu, uoči američkih predsjedničkih izbora.

Pogledaj i ovo showbuzz dobri su prijatelji Objavljeno tko će pjevati himnu na inauguraciji Joea Bidena: Nije se mučio s pronalaskom izvođača kao Trump

"Moć je u tvojim rukama, Pennsylvanijo!" poručio je demokratski kandidat za Bijelu kuću stotinama pristaša koji su ga došli poduprijeti.

"Vrijeme je da ustanemo i vratimo demokraciju u Ameriku", rekao je 77-godišnji Biden, na što su okupljeni frenetično zatrubili iz svojih automobila parkiranih ispred stadiona američkog nogometnog kluba Pittsburgh Steelers.

Istodobno je na drugoj pozornici Lady Gaga, odjevena u bijelu trenirku s natpisom "Joe" slušala Bidenov govor i pljeskala.

Prije njegova govora skinula je rukavice, sjela za bijeli glasovir i izvela svoj hit "Shallow".

"Skinite i vi rukavice jer ovo je bitka, bitka za ono u što vjerujete", poručila je okupljenima. 34-godišnja dobitnica Grammyja pozvala je publiku da glasa za Bidena jer, kako je kazala, "treba nam netko tko će nas ujediniti u ovome vrlo važnom trenutku."

"Bez obzira na to tko sutra pobijedi, morat ćemo to učiniti zajedno. Sutrašnji dan mora proći u miru", dodala je, aludirajući na napetosti koje su porasle diljem Sjedinjenim Državama uoči održavanja izbora.

Pjevačica koja je nekoć živjela u Pennsylvaniji i 2016. godine sudjelovala je u finišu kampanje tadašnje demokratske kandidatkinje Hillary Clinton.

U srijedu 4. studenog Dnevnik Nove TV donosi sveobuhvatnu analizu rezultata američkih izbora te njihova utjecaja na Hrvatsku, Europsku uniju i međunarodnu zajednicu. Uz Ivanu Petrović, novinarku, komentatoricu i urednicu vanjske politike informativnog programa Nove TV, u studiju će o toj temi govoriti i Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i Srgjan Kerim, bivši predsjedatelj Opće skupštine UN-a.

Dnevnik Nove TV donosi i reakcije na rezultate izbora iz Hrvatske i svijeta te razgovor s Hrvatima koji žive u SAD-u o dojmovima i atmosferi u zemlji koja je odabrala novog predsjednika.

(Hina)

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) +0 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Celebrity Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene