Kakva večer!

Osvojila dvije nagrade pa zbog loše vijesti požurila kući u suzama: Lady Gagi slomljeno srce

Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga i Glenn Close (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga osvojila je nagradu za najbolju pjesmu i glumicu, no nakon dodjele zatekla ju je vijest da umire njezina obožavana kobila Anabelle.

Trenutno jedna od najpopularnijih američkih pjevačica i glumica dvostruko je slavila na dodjeli ovogodišnjih nagrada Critics' Choice.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Kakva kemija! Iskre frcale na sve strane: Dok je njegova zaručnica sjedila u publici, Bradley s Gagom izmjenjivao značajne poglede

Naime, Lady Gaga je, uz kolegicu Glenn Close, kući ponijela nagradu za najbolju glumicu u filmu "Zvijezda je rođena". Glenn je osvojila nagradu za ulogu u drami "The Wife".

Lady Gaga, koja joj je Zlatni globus izmaknuo iz ruke na nedavnoj dodjeli, u suzama je primila ovu nagradu i u dirljivom govoru posvetila je svim ljudima koji su bili ovisni o alkoholu i drogama.

Osim nagrade za najbolju ulogu, osvojila je i nagradu za najbolju pjesmu "Shallow".

No dok je slavila jednu od najvažnijh večeri u životu, zatekla ju je tužna vijest zbog koje je dodjelu nagrada napustila u suzama. Naime, požurila se oprostiti sa svojim obožavanim konjem imena Arabella koji je umirao. Gaga se o svemu oglasila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"Počašćena sam i blagoslovljena što sam osvojila dvije nagrade, za najbolju pjesmu i glumicu, zajedno s Glenn Close ove večeri. Srce mi je puklo od ponosa. Ali rastužila me vijest koja me zatekla nakon dodjela, da moj dragi anđeo, kobila Anabella umire. Sada se žurim oprostiti s njome. Njezino ime znači 'predajte se molitvi'. Ona je i uvijek je bila prekrasan konj. Naše duše bile su jedno. Kada je nju nešto boljelo, i mene je. Nikada neću zaboraviti trenutke koje smo dijelile. Duge zajedničke šetnje, galopriranje kanjonima. Kako sam je hranila kolačićima. Uvijek će biti dio mene. Jako sam tužna. Ali želim da je prestane boljeti i da joj se otvore vrata raja. Volim te. Djevojko, kamo si krenula?" napisala je Lady Gaga u emotivnoj objavi.

Osim Lady Gage i Glenn Close, slavile su i Amy Adams i Patricia Arquette, koje su osvojile nagrade za najbolje glumice u televizijskom filmu ili seriji, drama Roma dobitnica je nagrade za najbolji film, Christian Bale osvojio je nagradu za najboljeg glumca u komediji "Vice", Mahershala Ali nagradu za najbolje sporednog glumca u filmu "Green Book", a Regina King za najbolju sporednu glumicu u filmu "If Beale Street Could Talk". Claire Foy osvojila je nagradu #SeeHer, koju joj je uručila Viola Davis. Najboljom komedijom proglašen je film "Crazy Rich Asians".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +10 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) +2 Asli Enver (Foto: Instagram) inMagazin Borba s disleksijom nije ju spriječila da ostvari snove: Zaludila je Hrvate, ali ovo možda niste znali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene