Uhvaćena!

Prekinula je zaruke, proglasili su je krivom za raspad tuđeg braka, a sad ljubi sasvim drugog muškarca!

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +2 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Lady Gaga snimljena je kako razmjenjuje poljupce s Danom Hortonom.

Pjevačica i glumica Lady Gaga posljednjih je nekoliko mjeseci privlačila pozornost javnosti svojim, poprilično burnim, ljubavnim životom. Prije manje od šest mjeseci razvela se od zaručnika Christiana Carina, a potom su je se svi povezivali s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom. Čak su je i proglasili glavnim krivcem za raspad njegova braka s manekenkom Irinom Shayk, no čini se da je Gagino srce osvojio netko sasvim treći.

Pogledaj i ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Sjećate se njega? Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Naime, magazin People objavio je fotografije Lady Gage kako razmjenjuje strastvene poljupce s 37-godišnjim inženjerom zvuka Danom Hortonom na ručku u Los Angelesu. Očigledno novopečeni par večerao je u jednom poznatom restoranu i činilo se kako im ne smetaju znatiželjeni pogledi prolaznika i drugih gostiju.

Fotografije pogledajte ovdje.

Pjevačica se pojavila u kratkim vrućim hlačicama i topu ispod kojeg nije nosila grudnjak, a ništa manje zgodan nije bio ni Dan u svojoj ležernoj kombinaciji.

"Ljubili su se i šaputali jedno drugom na uho. Sjedili su za stolom na terasi, uz pločnik, pa im je očito bilo svejedno hoće li biti viđeni ili ne. Izgledala je jako sretno u njegovu društvu", izjavio je jedan od gostiju restorana.

Inače, podaci na Danovu profilu na LinkedInu otkrivaju da radi za Lady Gagu od studenog 2018. godine. Vlasnik je Audio Engineering Consulting Grupe i dosad je surađivao s Camilom Cabello, Brunom Marsom i Justinom Timberlakeom. Nakon što su objavljene fotografije na kojoj ljubi slavnu pjevačicu, njegov profil na Instagramu postao je privatan.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene