Objavila emotivan video

Kylie Jenner javnost obavijestila o promijeni imena svog sina: ''Jednostavno nismo osjećali da je to on''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner objavom o novorođenom sinu ponovno zapalila Instagram te dospjela na vrh tema showbizz svijeta!

Najmlađa Kardashianka u ponedjeljak je podijelila emotivan video koji su ona i njen partner Travis Scott posvetili drugom djetetu, sinu kojeg su do jučer zvali Wolf.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) Zna što želi Najmlađa milijarderka iznenadila intimnim priznanjem što je njezin prioritet u 2019.

Kylie je u desetominutnom videozapisu prikazala lijepe trenutke svoje trudnoće, od dana kad je saznala za trudnoću pa sve do poroda. Članovi njene obitelji djetetu su snimili svoje poruke i želje, a Kylie je podijelila neke od trenutaka kad je javnosti objavila sretnu vijest o novoj bebi.

Kraj videozapisa prikazuje Kyliein odlazak u rodilište i trenutak rođenja malenog "Wolfa". Na crnom zaslonu mogu se vidjeti titlovi rečenica ljudi koji su bili pri rođenju, a presretni tata Travis uzvikivao je: "Evo ga! Moj veliki dečko! To je moj sin!"

Nekoliko sati nakon videa, Kylie je šokirala obožavatelje novom pričom na svome profilu.

"Za vašu informaciju, naš sin više nije Wolf. Jednostavno nismo osjećali da mu to ime pristaje. Željela sam ovo podijeliti s vama jer svugdje u medijima viđam ime Wolf.", podijelila je Kylie.

Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju saznati kako će Kylie i Travis nazvati sina, a dok taj dan ne dođe, moći će uživati u nježnim fotografijama s bebom i obitelji koje je ova poznata mlada majka podijelila na Instagramu. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene