čakovčanka se pohvalila!

Najbogatija članica obitelji Kardashian nosi kupaći kostim s potpisom naše dizajnerice!

Kylie Jenner Kylie Jenner Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 7 Ema Mur - 1 Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 4 Kylie Jenner - 6 Kylie Jenner - 2 Ema Mur - 2 Ema Mur - 3 Ema Mur - 4 +20 Ema Kovač - 2 Galerija

Svjetski poznata reality zvijezda i članica obitelji Kardashian Kylie Jenner pozirala je u kupaćem kostimu koji nosi ime naše poznate dizajnerice Čakovčanke Eme Mur.

Svjetski poznata reality zvijezda i članica poznate obitelji Kardashian Kylie Jenner objavila je novu fotografiju u kupaćem kostimu, a ovo je posebno razveselilo jednu našu domaću dizajnericu.

Naime, Kylie je pozirala u crvenom dvodijelnom bikiniju na fotelji na terasi, a njezine fotografije podijelila je Čakovčanka Ema Mur, mlada dizajnerica koja dizajnira kupaće kostime pod nazivom Ambinca.

Inače, riječ je o brendu koji je Ema pokrenula u Italiji. Kyliene fotografije u badiću lajkalo je više od pet milijuna ljudi.

''Probudila sam se i vidjela ovo! Wow! Hvala svima što me podržavaju'', napisala je podijelivši članak jednog stranog portala o Kylie i njenom kupaćem kostimu.

Ema je, inače, u braku s poduzetnikom Sandrom Murom. Za njihovu vezu saznalo se lani, a par se zatim vjenčao nekoliko mjeseci kasnije, u veljači ove godine. Ema se bavi i glumom, a našla se i u finalu našeg izbora za najljepšu Hrvaticu.

Mur je studirala poduzetništvo i menadžment. Od svoje 4. do 14. godine bavila se plesom, a rodila se i odrasla u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 +27 Domenica Žuvela - 5 Celebrity Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +24 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene