Ups!

Mlada glumica uhvaćena sa svojom djevojkom u kupnji, čini se da su se dogovorile da taj dan neće obući grudnjake

Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) +0 Kristen Stewart (Foto: Getty) Galerija

Kristen Stewart i Dylan Meyer snimljene su u zajedničkoj kupnji u Los Angelesu, nakon što se mlada glumica vratila kući iz Velike Britanije gdje je radila na snimanju filma o princezi Diani.

Holivudska glumica Kristen Stewart proslavila je 31. rođendan, a ona i njezina djevojka Dylan Meyer snimljene su za vrijeme odlaska u rođendansku kupnju kako bi se opskrbile sa svime potrebim za zabavu.

Djevojke su snimljene u losanđeleskoj četvrti Los Feliz, obje odjevene u vruće hlačice, a čini se da su se dogovorile i kako taj neće odjenuti grudnjake što je bilo i više nego očito. Na licima su imale zaštitne maske, ali nisu se uspjele skriti pred dežurnim paparazzima koji su tamo uočili.

Kristen i Dylan u ljubavnoj su vezi od kolovoza 2019. godine, a da su zajedno objavile su nakon što su viđene kako se ljube u New Yorku.

Zvijezda filmova o "Sumrak sagi" nedavno se vratila u SAD iz Velike Britanije gdje je krajem prošlog mjeseca snimala biografski film o pokojnoj princezi Diani u kojem igra glavnu ulogu.

Film je režirao Pablo Larrain, a radnja se odvija tijekom posljednjih dana braka Diane i Charlesa, Kristen je već sada dobila same pozitivne kritike i to na račun neodoljive sličnosti s princezom.  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pohvalila se fotkom iz prve šetnje s Bloomom, prizor je to koji je sve raznježio ali joj i donio brojne pohvale

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene