Mnogi su bili u strahu

Kraljica Elizabeta ima koronu, vijest potvrdili iz Buckinghamske palače i otkrili njeno trenutačno stanje!

Strani mediji prenose vijest da je kraljica Elizabeta pozitivna na koronavirus.

Britanska kraljica Elizabeta pozitivna je na koronavirus, a vijest je potvrdila i objavila Buckinghamska palača.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

95-godišnja kraljica ima blage simptome nalik prehladi, ali očekuje se da nastaviti s dužnostima u Windsoru tijekom tjedna, te da će dobivati ​​liječničku pomoć i slijedit sve odgovarajuće smjernice, stoji u priopćenju iz palače, a prenosi Sky News

Smatra se da je Njezino veličanstvo tri puta cijepljeno, prvu dozu cijepiva primila je u siječnju prošle godine, drugu u ožujku, a izvori kažu da je treću dozu dobila u listopadu.

Njezin sin, 73-godišnji princ Charles nedavno je bio pozitivan na koronu po drugi put , a izvori iz palače potvrdili su da je vidio kraljicu nekoliko dana prije nego je dobio pozitivan test. Samo dan prije Charles i Camilla družili su se s britanskom ministricom unutarnjih poslova Priti Patel te kancelarom Rishijem Sunakom na gala večeri British Asian Trusta u Britanskom muzeju.

Nasljednik britanske krune na tom je događaju pred oko 350 gostiju pričao o utjecaju pandemije koronavirusa na čitav svijet.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Petar Grašo - 3 Celebrity Grašin kum objavio fotke sa svadbe, pa otkrio kako su se mladenci i gosti zabavljali, pohvalio se i poklonom koji im je donio!

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Vukov Tina Vukov - 7 Tina Vukov - 4 Tina Vukov - 1 +0 Tina Vukov (FOTO: Nel Pavletić/Pixsell) Celebrity Naša pjevačica povukla se iz javnosti nakon prekida s poznatim poduzetnikom, a sada se vratila i pokazala da je ljepša no ikad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene