Sočni detalji

Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton (Foto: Getty) Galerija

Kraljica Elizabeta nekoć nije imala baš lijepo mišljenje o Kate Midletonn.

Prije Meghan Markle, koja je trenutno na žestokom udaru kritika zbog svog ponašanja, i Kate Middleton našla se u toj situaciji. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Danas dostojanstvena Kate koja u kraljevskim protokolima nikada ne griješi, nekoć je bila raskalašena djevojka koja je voljela partije, noćne izlaske, opijanje i minice. Unuka kraljice Elizabete, princa Williama, Kate je osvojila prošetavši se modnom pistom u negližeu, a naslovnice tabloida bile su često pune Kateininih fotki s luksuznih putovanja. 

Zbog svega toga - kraljica Elizabeta ju nije voljela. 

Kraljica je navodno rekla da nekome tko planira postati kraljica ne priliči da ne radi ništa osim što izlazi po klubovima i premiješta se iz jednog luksuznog hotela u drugi, te da bi Kate prije nego se uda za princa trebala imati neki pristojan posao.

Kraljica je u svojim dvadesetima učila voziti i radila je kao mehaničarka za vrijeme Drugog svjetskog rata, pa je smatrala da bi i Kate trebala barem malo više vremena provoditi razvijajući svoje sposobnosti i znanja. Iako se činilo da je princ William ludo zaljubljen u svoju tadašnju djevojku Kate, kraljica tu vezu nikako nije odobravala. 

Ipak, Kate i William zaručili su se 2010., a vjenčali u travnju 2011. godine. Danas imaju troje djece, a navodno rade i na novoj prinovi. 

Kate je bila Williamova djevojka gotovo devet godina prije no što ju je zaprosio, pa je njezin ulazak u kraljevsku obitelj bio postepen i mnogo sporiji od onoga Meghan Markle. U tom je periodu Kate stasala u mladu ženu koja poznaje svaki kutak palače i zna sva pravila kraljevskog ponašanja, pa je danas kraljičina uzdanica i dostojna buduća vladarica. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Božica ljepote bujnih oblina čak i u ležernom izdanju uspijeva užariti ulice New Yorka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene