Cool i opuštena

Božica ljepote bujnih oblina čak i u ležernom izdanju uspijeva užariti ulice New Yorka

Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Galerija

Emily Ratajkowski prošetala je svog psa u uskoj bijeloj haljini i oduševila izgledom.

Slavna manekenka Emily Ratajkowski poznata je po vitkoj liniji i bujnim grudima kojima voli mamiti komplimente fanova na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Uvijek lijepa! Ovu manekenku znamo po golišavim selfijima, a sada je i čedno izdanje napravila vrućim

Ovog puta lijepa Emily nije objavila golišavu fotku na Instagramu već je prošetala ulicama New Yorka. Zajedno sa svojim psom Colombom manekenka se uputila u šetnju osunčanim Manhattanom. 

Za tu je ležernu priliku Emily odlučila odjenuti usku bijelu haljinu midi dužine koja joj je savršeno istakla isklesanu liniju, a s obzirom da se radilo o haljini na kopčanje, nekoliko je gumbića ostalo strateški raskopčano kako bi dekolte ljepotice plijenio pažnju. 

28-godišnjakinja je oko vrata nosila i ogrlicu koja je bila poklon njezinog supruga Sebastiana Bear-McClarda. Ogrlica ima dva privjeska, isprepletena slova S i R te fotografiju njihove malene obitelji koja uključuje sretni par i njihovog psića. 

Sebastian i Emily prvi puta su viđeni zajedno na Valentinovo prošle godine, a nakon samo dva tjedna veze su obznanili i kako će se vjenčati. 

Emily se proslavila u provokativnom spotu pjesme "Blurred Lines" Roberta Thickea, a kasnije se okušala i u svijetu glume. Njezin suprug Sebastian je producent i glumac. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong (Foto: Screenshot) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Profimedia) +5 Edward Furlong (Foto: Profimedia) Celebrity Djevojčice su nekad ludjele za njim, a danas izgleda neprepoznatljivo i gotovo su ga svi zaboravili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene