Guza u prvom planu

Najstarija sestra slavnog klana ponosna je na svoje bujne obline, a samo je ona zato i mogla objaviti ovakvu fotku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian ponosna je na svoje obline i to nimalo ne skriva.

Obitelj Kardashian poznata je diljem svijeta po bujnim oblinama svojih članica, a najstarija od slavnih kćeri, Kourtney Kardashian, ovoga je tjedna na Instagramu svoju guzu stavila u prvi plan.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

"Pokreti za okrugliju guzu", napisala je na svom Instagramu uz fotku na kojoj pozira u sićušnom bikiniju s tangama koji je sjajno istaknuo njezinu pozadinu. Iskoristila je priliku i da promovira svoj brend, no nitko se na to nije bunio.

41-godišnja Kourtney dala je naslutiti i da je fotka nastala proteklog vikenda, a mnogi pretpostavljaju da ju je fotkao dečko Travis Barker.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

Inače, par djeluje zaljubljenije nego ikad, a zajedno su već nekoliko mjeseci, no mnogi komentiraju kako su nespojiv par. Samo po objavama na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dokazuju da se zaista vole, a nije ih briga što drugi govore o njihovoj ljubavi.

Prije nego što su prohodali, Kardashianka i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Getty Images) Hugh Grant i Annie Eberstein (Foto: Profimedia) Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) +3 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Celebrity Poznati šarmer odveo 20 godina mlađu suprugu na spoj pa jedva držao oči otvorene, pogledajte ove urnebesne fotografije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene